Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, отличен ден за общуване! Излезте и се забавлявайте

Овен – Направете каквото можете, за да се отървете от това, което не е наред с живота ви. Изберете нови посоки и изживейте нов етап на вътрешно обновление. Ще си прекарате идеално в приятелска компания, ако решите да излезете.

Телец – Отличен ден за общуване. Излезте и се забавлявайте. Погрижете се за тялото си. Включете повече естествени продукти и ядки в ежедневната си диета. Ще се почувствате по-добре.

Близнаци – Вместо да криете истинските си чувства, спокойно изразявайте своята гледна точка и останете верни на себе си. Денят е благоприятен за духовни практики, почивка и релакс, прилагане на диети и упражнения.

Рак – Добър ден. Може да откриете, че някой се опитва тайно да управлява хода на събитията. Ако осъзнаете собствената си вътрешна сила, никой няма да може да ви се противопостави. Ако приятелите ви поканят да прекарате време в тяхната компания, не отхвърляйте поканата.

Лъв – Днес можете да се отпуснете и да бъдете спонтанни. Би било добре да приемете съветите, които получавате от близки хора. Знайте, че те ще ви помогнат да промените начина си на мислене и действие по някои въпроси.

Дева – Ако се чувствате психологически потиснати, изберете капки от цветята на д-р Бах и използвайте ароматерапия. Знайте, че в тези терапии ще намерите помощта, която ви е необходима. Резултатът няма да дойде автоматично, имайте малко търпение.

Везни – Днес ще възприемате живота по-позитивно. Не си давайте много зор в домашните ангажименти. Насладете се на този ден. Посветете си достатъчно време на себе си, на приятни занимания, на шопинг или на срещи с приятели.

Скорпион – В случай че в живота си нямате сродна душа, сега е подходящо време да я потърсите. Излезте да се забавлявате, защото има шанс да я намерите на най-малко очакваното място.

Стрелец –
Знайте, че трябва да се откажете от някои предразсъдъци. Време е да започнете да експериментирате с нови неща. Наслаждавайте се на любовта без задръжки. Покажете искреност и нежност към партньора си.

Козирог – Ако обстоятелствата позволяват, посветете се на вашето хоби или направете разходка извън града с приятна компания, което ще подобри настроението ви. Ще съберете положителни емоции и впечатления.

Водолей – Не се ръководете от мненията на други хора. Вие сами можете да изберете приоритетите си и да направите това, което смятате за най-добро за вас. У мнозина ще се появи желание да се потопят във вътрешния си свят.

Риби – Имате работа за вършене, но това не означава, че днес се изключват забавленията. Прекарайте деня така, както ви харесва. Звездите ви предлагат много възможности да се насладите на живота. Изберете някоя.