Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, отстоявайте позициите си днес!

Овен – Днес не ви се препоръчва да изразявате силни емоции, когато срещате критика на вашите думи или действия. Вместо това се опитайте да намерите най-доброто решение. Не предприемайте отговорни инициативи.

Телец – Добре е да не се отклонявате от първоначалните си намерения и да не променяте плановете си за деня. Твърдо отстоявайте собствените си позиции и защитавайте правата си, ако се наложи. Не допускайте да ви манипулират.

Близнаци – Съблюдавайте икономия и контролирайте финансовата политика на семейството. Мерките за безопасност не са излишни. Не започвайте нови дела преди да сте довършили старите. Има вероятност да се запознаете с ново лице през днешния ден.

Рак – Днес ще преобладава доброто настроение. Яркият блясък в очите ви няма да остане незабелязан от хората от противоположния пол. Това е добро време за тези, които търсят романтична връзка.

Лъв – Всичко, което сте планирали за днешния ден ще успеете да го осъществите. Физическо натоварване или хубав масаж ще спомогнат ефикасно да се освободите от натрупаното нервно напрежение през седмицата. Любовните отношения постигат нужното ниво.

Дева – Днес не се препоръчва да оказвате натиск върху близките ви хора. Оставете им правото да имат лично мнение. Но можете леко да повлияете на това, което се случва около вас, като неусетно побутвате събитията в правилната посока.

Везни – Днес поведението ви ще бъде трудно предсказуемо. Склонни ще бъдете към импулсивни действия под напора на моментното настроение и възникнали желания. По-възрастни от вас хора може да ви създават проблеми.

Скорпион – Днес може да ви напомнят за неизпълнени обещания. Опитайте се да спазвате дадената дума. Не се предвиждат други проблеми. Този ден може да ви донесе известни успехи в професионалните дела.

Стрелец – Помислете какво искате да постигнете най-много, ясно формулирайте целта си по пътя към успеха и се надявайте на чудо. В интимен план ви очакват приятни мигове, но само, ако положите и вие усилие за това.

Козирог – Денят е благоприятен за активните, но добре обмислени действия. Важно е всичко да правите точно навреме. Наблегнете на практичната страна на нещата. Много неща зависят от това как ще се развият събитията. Не изпадайте обаче в излишен ентусиазъм.

Водолей – Днес ще преобладава в действията ви разума, а не емоциите. Добре е да изучавате прогресивните тенденции, да обмисляте и обсъждате различни програми за актуализиране и оптимизация.

Риби – Плувайте по течението на потока и като основна своя политика изберете общителност, дружелюбие и лоялност. Опитът да обърнете обстоятелствата в своя полза и да повлияете върху чуждата воля няма да даде особени резултати.