Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, помислете за голямата промяна, която предстои!

Ден на негативна и тежка енергия. Това е период на изпитания на душата за сдържаност и положително отношение. Днес е много лесно може да утежните кармата си, ако отговаряте с агресията на агресия.

Овен – Днес ще бъдете дълбоко вдъхновени и инстинктите ви ще ви отведат в правилната посока. Изоставете някои лоши навици, които присъстват в живота ви, особено навици, свързани с вашето хранене.

Телец – Време е да помислите как да направите голяма промяна. Вашите амбиции са здрави, така че се борете за тях. Влагането на малко гъвкавост в момента е най-доброто решение за поддържане на добри отношения с хората около вас.


Близнаци
– Вашите таланти са подчертани, сърфирайте във фактора късмет, без да поставяте под съмнение качествата си. Не позволявайте на съмненията да ви завладеят. Нервите ви ще се нуждаят от почивка, не се колебайте да се задълбочите в любимите си хобита и дейности.

Рак – Ако сте в състояние да приемете определени ограничения, ще спечелите в дългосрочен план. Не бързайте с нищо и се придържайте към приоритетите си. Ще избегнете конфликти, като правите отстъпки.

Лъв – Уверете се, че вашите очаквания са в съответствие с реалността. Това е идеален ден да се съсредоточите върху по-трудни задачи, но трябва да избягвате да правите твърде много неща едновременно, за да избегнете стреса.

Дева – Днес ще трябва да се изолирате от значителни притеснения. Покажете колко твърди можете да бъдете и не позволявайте да бъдете доминирани. Имате по-зрял и реалистичен поглед върху бъдещите си перспективи.

Везни – Вие сте в добра тип топ форма и ще се почувствате достатъчно енергични, за да можете интелигентно да вложите баланс в действията си, без да се изтощавате. Ако понякога се съмнявате в силата на чара си, бъдете напълно спокойни.

Скорпион
– Небесата се отварят положително към вас и усещането за удовлетворение ви кара да се чувствате по-общителни и спокойни. Имате нужда от оптимизъм и трябва да мислите за себе си повече от всякога.

Стрелец
– Важно е да пренастроите мечтите и реалността си, за да продължите напред. Бъдете възприемчиви към идеите на другите. Днес сте склонни да се фокусирате твърде много върху любовния си живот.


Козирог
– На работа сте пълни с добри и конструктивни идеи. Вятър на новостите духа в любовния ви живот - като двойка или необвързани всичко е наред. В програмата „проект за двама“, хващате успешно бика за рогата.

Водолей
– Вероятно е трудно да се предвиди какво точно можете да си позволите, така че най-добрият подход е да не прекалявате с обещанията. Не забравяйте, че по-голямото не е непременно по-добро и дори най-малките жестове могат да бъдат много по-ценни, отколкото бихте очаквали!

Риби
– Постепенно ще започнете да правите полезни промени в ежедневието си. Вдъхновението съществува, не губете време с излишни колебания. Една история за приятелство може да се превърне в любовна!