Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, помислете за здравето си. Лъвове, време е за любов

Овен – Не вземайте спонтанни решения, по-добре е да измерите седем пъти и да отрежете веднъж. Опитайте да загърбите емоциите и да погледнете трезво към текущата ситуация. Някои от вас може да изпитат леко неразположение.

Телец – Насочете всичките си сили и енергия към моралното и физическо здраве. По-добре е да гледате сериалите, които отдавна отлагате поради липса на време, да четете книги, да слушате завладяващи интервюта.

Близнаци – Не e нужно да се приспособявате към други хора, живейте по начин, който ви харесва. Време е да преразгледате приоритетите си и да си направите нови планове. Занимавайте се с танци или йога.

Рак – Днешните събития ще бъдат огледален образ на това как се чувствате по отношение на живота. Самотата и размишленията ще са от полза. Занимавайте се с медитация, това ще ви помогне да намерите себе си.


Лъв – Всички решения трябва да бъдат взети разумно, за да се избегнат допълнителни неприятности. Чудесно време да вземете инициативата в любовта в свои ръце и да внесете ново изживяване във връзката си.

Дева – Добър ден за почистване на къщата: време е да изхвърлите всичко ненужно и да се настроите за пролетта. Опитайте се да спазвате дистанция от другите и да не приемате всичко, което се казва само на доверие.

Везни – Добре е да прекарате време със семейство си или сами, да релаксирате. Можете да се погрижите за здравето си или да подобрите външния си вид, да правите подмладяващи процедури.

Скорпион – Този ден вероятно ще се наложи да импровизирате. Бъдете внимателни и сдържани, за да избегнете малки семейни дрязги, несъгласия с близките. Посветете време на себе си, колкото можете повече.

Стрелец – Прогнозата гласи, че трябва да се отървете от нещо старо, за да започнете нещо ново и по-добро. Такова решение ще бъде трудно, но трябва да го приемете. Много е важно да не се поддавате на депресивно настроение.

Козирог – Почивайте! Краят на седмицата трябва да завърши с полза за физическото и психическото здраве. Избягвайте да слушате новините и да натоварвате психиката си. Днес сте податливи на влияние.

Водолей – Днес е най-доброто време да се насладите на живота и добра почивка. Необходимо е да правите приятни неща, които редовно сте отлагали за по-късно. Можете спокойно да направите нови запознанства онлайн.

Риби – Денят ще бъде благоприятен, за да засилите имунната система с различни средства: както народни, така и лекарствени. Препоръчва се приема на храни, богати на витамини и микроелементи.