Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, посветете време на любимите си хора. Водолеи, днес звездите ви се усмихват

Днес трябва да сте силни и верни на себе си, никой и нищо не трябва да предизвиква съмнения в правилността на житейския ви път.

Овен – В сряда отново можете да разчитате на уменията си за бизнес и преговори. Това ще ви приближи отново с голяма крачка към целта (независимо дали в работата, или в личен план) и ще бъдете възнаградени за търпението и постоянството си.

Телец – Вие сте в много добра форма и това се дължи на успехите от последния период. Добре е да мислите и да планирате бъдещето си. Посветете повече време на семейството си, защото напоследък май повече го пренебрегвате.

Близнаци – Не бива да се поддавате на агресивното влияние на Марс в този ден. Останете верни на пътя си и продължавайте да следвате посоката, която сте избрали. Скоро приливът ще се обърне отново и необмислените сега действия могат само да навредят.

Рак – Блъскате си мозъка за какви ли не неща и после се чудите защо не се справяте добре. Тялото също изпраща ясни сигнали за почивка, но вие ги игнорирате. Време е да си починете и да се почерпите с нещо, да презаредите батериите.



Лъв – Днес умът ви лети навсякъде и не можете да се концентрирате върху нищо. Но наум ви идват доста интересни идеи. Звездите препоръчват да ги запишете, може би в един момент ще ги приложите на практика.

Дева – Всяко зло за добро, както се казва. Такъв е и този ден за вас. Трябва да се оттеглите малко на спокойствие и да потърсите релакс с партньора си. Изкарайте една приятна вечер с половинката си. Добрите комуникационни умения и откритото изразяване правят общуването богато и пълноценно.

Везни – Няма причина да търсите ново партньорство, само защото в настоящите отношения е настъпила рутина. Вие също трябва да се борите за това партньорство, а не просто да оставите нещата сами на себе си. Помислете колко е важна тази връзка за вас.

Скорпион – Склонни сте повече към песимизъм и това състояние не ви носи добри неща. Препоръчва ви се да се разходите или да спортувате повече, това ще проясни съзнанието ви и негативните мисли ще изчезнат веднага.

Стрелец – Напоследък не се чувствате добре със себе си, ставате все по-тъжни и меланхолични и сякаш не сте в настроение за нищо. Звездите препоръчват да се борите да излезете от това състояние, защото не ви е в природата да имате такава нагласа.

Козирог – Звездите ви препоръчват да не се отклонявате от пътя си и да продължите напред, независимо от препятствията, които срещате. Бъдете търпеливи. Независимо от ситуацията, спокойното отношение ще спечели над агресивното.

Водолей – Днес звездите ви се усмихват благосклонно и със симпатия. Това в комбинация с вашето собствено динамично и бунтарско отношение означава, че можете да направите някои значителни промени в живота си.

Риби – Попадате под влияние на космически енергии, които ви дават сила. Най-накрая отново се чувствате добре и трябва да се възползвате от това. Не прекарвайте времето си сами, срещнете се с повече хора.