Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, предстои ви вълнуваща романтична среща

Овен – У дома се опитайте да запазите спокойствие. Дори и да имате лошо настроение, не си позволявайте да си го изкарате на близките си. Мнозина ще почувстват умора днес, затова е най-добре да отделите повече време за почивка и възстановяване на силите. Може да си направите масаж.

Телец - Оставете ежедневните грижи и се отдайте на кратка почивка. Нужно е да заредите отново батериите. Луната в сектора на любовта на вашия знак подсказва възможност за вълнуваща среща, която ще остави спомени за дълго време.

Близнаци – Имате добри идеи, но с тяхното реализиране е по-добре да не бързате: дайте си време, за да премислите всички подробности. Възможно е да се наложи да се обърнете към старите приятели за помощ.

Рак – Звездите ви съветват да се гмурнете във водовъртежа на събитията. Това е чудесен ден за активно взаимодействие с други хора. На свободните от вас се препоръчва да забравят за сериозността си и да отделят от свободното си време за развлечения и забавления.

Лъв – Вие активно преследвате целите си и не позволявайте на никого да ви пречи. Енергията на деня ще добави повече ентусиазъм и страст към вашата природа. С лекота и конструктивност ще общувате с останалите.

Дева – Денят ще е хармоничен за инертните и сдържани хора от вас, а активните и импулсивни представители на знака ще трябва бъдат по-внимателни и предпазливи, защото рискът да срещнат неприятности ще се увеличи.

Везни –Не е нужно да се притеснявате, ако денят започне с грешна нота: до вечерта всичко ще бъде наред. Прекрасно време за романтична среща, творчески прояви, развлечения. Заради спокойствието и стабилността, избягвайте експериментите от всякакъв вид.

Скорпион – Благоприятен ден. Не се изключва възможността да имате необичайни срещи и да общувате с интересни хора. Те ще ви накарат да се замислите за неща, на които не сте обръщали внимание досега. Подходящо за развлекателен шопинг.

Стрелец – Денят ще се развива с бързи темпове и ще трябва да сте по-динамични. Възползвайте се от настоящето и удоволствията, които ви се предлагат в областта на любовта, без да се притеснявате. Научете се да живеете за мига.

Козирог – Добре е активно да се включите в процеса на семейните задължения. Настроението ви ще е добро. Интимните отношения ще ви донесат радост. Денят обещава победа за вас в сферата на личния живот, но при условие, че не се държите прекалено консервативно.

Водолей – Не е изключено да имате затруднения в общуването си през днешния ден. Сблъсък между различните идеи и мнения може да доведе до изнервяща и напрегната обстановка около вас. Избягвайте да изяснявате отношения сега.

Риби – Вие ще направите всичко по силите си, за да предотвратите появата на конфликти в семейната среда, ще се опитате да ги разрешите мирно. Може да възникнат неотложни семейни въпроси за разрешаване.