Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, привличайте, флиртувайте и изкушавайте

Овен – Денят ще бъде добър за вас. Избирайте да решавате само онези въпроси, които не вредят на личните ви взаимоотношения. Според позицията на звездите може да се определи, че е по-добре да не се решават сериозни проблеми, да се опитате бързо да се справите с по-дребните въпроси.

Телец – Днес е ден на вашия чар и женственост. Привличайте, съблазнявайте, изкушавайте, флиртувайте. Подходящото време за разработване на различни планове и стратегии. Възможна е неочаквана среща.

Близнаци – Днес е подходящо време за посещение на фризьор. Можете да промените цвета на косата или да опитате нов стил. Добър момент за изграждане на взаимно разбирателство с близки хора. Сънят, който сте сънували през нощта, може да се въплъти в реалността.

Рак – Може би трябва да организирате истински празник за душата днес? Отложете домашните задължения. Обърнете повече внимание на семейството си. Бъдете внимателни при работа с електричество и газ. Това е добър ден за пътуване.

Лъв – Ако нещо неочаквано се случи рано сутрин, опитайте се да осъзнаете, че това вече не е сън, а реалност. Правете неща, които облекчават стреса. Дайте подарък на някого, дори няма значение какво ще бъде и на кого.

Дева –Днес може да ви е снижен имунитета. От утре започва новата работна седмица, затова не пилейте деня и почивайте максимално. Правете неща, които ви доставят удоволствие. Прекарайте тази вечер в приятна компания.

Везни – Работните дни свършиха, време е да се отпуснете. Благоприятно ще се отразят екскурзии, разходки сред природата, водни процедури. Днес може да сте причина за чудесното настроение на някого.

Скорпион – Ако в миналото все още има неразрешени ситуации, върнете се към тези събития и преразгледайте поведението си. Това ще помогне да се развърже кармичният възел и да се даде тласък за по-нататъшно развитие. Участвайте в процедури за облекчаване на напрежението.

Стрелец – Днес човек не трябва да мисли за кариера или работа. Уикендът е вашият шанс да си починете добре, опитайте се да не го пропуснете. Що се отнася до състоянието на вашето здраве, вие сте твърде зависими от него, но трябва да бъде обратното - трябва то да зависи от вас!

Козирог – Ще бъдете леко раздразнени от някои задължения, които имате да вършите и в резултат на това ще влезете в спорове, но без сериозни последствия. Планетите препоръчват да се отнасяте сдържано към всичко случващо се.

Водолей – Днес ще бъдете енергични, ще се чувствате много смели и уверени в собствената си кожа. Бъдете внимателни: всичките ви действия на този ден може внезапно да се върнат като бумеранг срещу вас.

Риби – Учтиво игнорирайте всяка намеса на странични хора в личния си живот. Защо днес не се поглезите с нов аромат или нова дреха? Само не се увличайте с най-новите иновации, класиката е по-подходяща за вас.