Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, проявете разбиране към любимия човек. Интересен ден очаква Лъвовете

Звездите обещават много нови впечатления на активните хора, те ще могат да прекарат времето си полезно и да намерят достойно използване на творческата си енергия.

Овен – Събитията от този ден ще ви помогнат да използвате пълноценно творческия си потенциал. Енергийният потенциал е също голям, но не се изключват промени в настроението, понякога усещане за тъга е възможно без конкретна причина.

Телец – Трябва да бъдете по-внимателна към любимия си човек, да избягвате кавгите доколкото е възможно и да не давате причини за укори и претенции. Общуването с различни хора ще ви доставя удоволствие.

Близнаци – При всякакъв вид проблеми, от сложни до нови, лесно можете да постигнете отлични резултати. Творческият подход към рутинните проблеми помага по-лесно да се справите. Опитайте се да се придържате към предварително определен план.

Рак – Останете верни на решенията, които сте взели по-рано, не променяйте принципите си, без значение колко силен е натискът отвън. Бъдете избирателни в комуникацията, защото контактите с непознати, както и с хора, които не са душевно близки до вас, са нежелани.

Лъв – Положителните тенденции за деня са силни и засягат всички области на живота ви. Поставяйте си високи цели, тъй като има шанс да ги постигнете бързо и без сериозни усилия. Този ден ще бъде много интересен и приятен.

Дева – Има възможност да спечелите благоволението на човек, който представлява интерес за вас, да премахнете бариерите, които са били помежду ви. Значителен напредък е възможен по много важни въпроси.

Везни – Може да има някои проблеми във взаимоотношенията с други хора, ситуацията в семейството също може да бъде напрегната. Всяка дреболия може да се превърне в причина за сериозна кавга и дори обичайната ви тактичност няма да е достатъчна, за да запази мира.

Скорпион –В първата част на деня сте комуникативни, отворени за нуждите на другите, но после може да започнете да чувствате лека умора. Контролирайте реакциите си, бъдете търпеливи с другите, защото те не могат да са в крак с вас нито умствено, нито като скорост на физическа реакция.

Стрелец – Възможни са колебания във вътрешното състояние. Изберете лесни, рутинни задължения. Приятелите ще ви търсят днес по различни причини. Някои ще искат да ви разкажат за последните си подвизи, други ще се нуждаят от съвети, а трети просто ще искат да си побърборят с вас по различни теми.

Козирог – В първата част на деня има добри шансове да завършите това, което сте си задали да направите. Но след обяд жизнената енергия става колеблива. Препоръчват се повишено внимание и дозиране на усилията.

Водолей – Интересни възможности се отварят пред вас. Имате много енергия и творчески потенциал. Вероятно ще се появят нови цели, както и оригинални идеи. Вие не сте склонни да се ограничите до полумерки, което може да доведе до истинска революция в личния ви живот.

Риби – Култивирайте позитивно мислене и особено свиквайте да предавате добрите си мисли, както на тези, с които влизате в контакт, така и на всекидневните материални аспекти. Ако на физическо ниво почувствате лека умора, дозирайте усилията си.