Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, разчитайте на себе си! Скорпиони, дайте шанс на приятелите си!

Препоръчва се да извършвате само обичайните действия, като се откажете от всичко необикновено и ново. Все пак бъдете внимателни и не пропускайте добрите шансове. Опитайте да видите живота си от птичи поглед.

Овен – Атмосферата на работното ви място става непоносимо напрегната. Това се дължи на неприятни новини. Съветът е да не придавате голямо значение на всичко това, защото е временен проблем. Нека ситуацията се успокои, позицията ви засега е стабилна.

Телец – Необходимостта от комуникация ще бъде по-интензивна и ще бъде по-лесно да се види голямата картина. Внимавайте, ще имате затруднения с началници. Добре е да разчитате само на себе си.

Близнаци
– Време е да се посветите максимално на задълженията си и да ги решавате едно по едно. Ако не намерите начин да се отървете от излишното натрупано напрежение, то ще избухне по нежелан начин.


Рак – Ако анализирате позицията си, ще признаете, че тя не е толкова лоша. Проблемът е, че сте склонни да се събирате с едни и същи хора около себе си. Вслушвайки се в обкръжението си, изпадате в песимизъм, който всъщност изобщо не е ваш.

Лъв
– Привлечени сте от човек, с когото любовната връзка е невъзможна. Доброто настроение може да се изпари, ако до вас стигне новина, която в този момент не очаквате. Днес не говорете твърде много, всяка тема носи риск да премине в открит конфликт.

Дева
– Днес не успявате да хванете ритъма със задълженията. Не можете да завършите нищо по план. Не спорете с колегите, успокойте напрежението, нервирате се излишно за дребни неща. Ставате нетактични и не можете да установите правилна комуникация както в работата, така и в любовта.

Везни – Нещо важно, върху което сте работили, придобива нова форма. Вашето спокойствие зависи от волята на другите хора. Не се нагърбвайте с нови задължения, най-добре е да прекарате деня в минимални дейности и работа.

Скорпион – Отделяте малко свободно време за себе си, но не се организирате по правилния начин. От вас се очаква по-голяма толерантност. Дайте шанс на приятелите си, някой от тях може да предложи страхотно решение, което не виждате сами.

Стрелец – Някои от вас не са в състояние да изпълнят всички задължения, което може да предизвика пълен спад на енергията. Преразпределете силите си и отложете всичко, което може да изчака за по-благоприятен момент.


Козирог
– Има вероятност да преживеете внезапна любовна афера, която напълно ще промени настоящия ви любовен живот. Помислете внимателно какво губите и какво печелите. Въпреки страстите и емоциите си, опитайте се да останете заземени.

Водолей – В морето от емоции, идеи и мисли се опитайте да видите къде грешите. Финансовото състояние е задоволително, но не би било лошо да се въведат по-строги мерки и ограничения. Особено днес е добре да се въздържате от всякакви покупки.

Риби – Не сте в настроение за разговори и общуване и мнозина се чудят каква е причината за това поведение. Пазете се от необмислени изказвания, които могат да наранят чувствата на близки за вас хора.