Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, романтично приключение се задава на хоризонта

Овен – Успехът е възможен, но е малко вероятно да бъде постигнат лесно. Денят ще изисква концентрация, усърдие и самодисциплина. Не бъдете мързеливи и не отлагайте сложните дела за по-късно. Колкото по-бързо се заемете, толкова по-скоро ще ги завършите.

Телец – Днес успешен обрат на събитията ще помогне да се подредят нещата ви добре. Ще можете отново да привлечете вниманието към себе си, ако не преигравате обаче. Свободните представители на знака ги очаква романтично приключение.

Близнаци – Денят е много благоприятен. Вие сте динамични и фокусирани върху професионалните си цели. Старайте се да не отдавате по-голямо значение на проблемите, отколкото трябва. Има изгледи да получите приятна или добра новина.

Рак –Положителната космическа енергия ви дава оптимизъм и увереност в себе си, така че очаквайте подобрения във вашия живот. Бъдете щедри към тези, които имат по-малко късмет от вас. Благоприятен ден за благи дела.

Лъв – Днес ще имате прекрасен ден, изпълнен с приятни срещи. Ще бъдете прецизни и превъзходни на работното място. Не е изключено да възобновите предишни романтични взаимоотношения. Струва си обаче да се помисли дали е необходимо да им се даде втори шанс - съществува опасност всички проблеми отново да се върнат.

Дева – Днес ще бъде трудно да запазите спокойствие и да не се поддадете на емоционалните импулси. Ще успеете да преодолеете всички бариери по пътя си. Ако сте сами, не се увличайте само по външния вид на някого.

Везни – Спокоен и хубав ден. Можете да постигнете много. Обаянието често помага. Не се колебайте да го използвате не само за романтични и приятелски срещи, но и при по-сериозни обстоятелства. Ако сте сами, ще бъдете мотивирани да излезете, да се забавлявате и да се запознаете с нови хора.

Скорпион – Можете да спечелите важна победа, но не забравяйте, че ситуацията изисква нестандартни стъпки и оригинални методи. Чудесно време да си позволите повече удоволствия. Ако сте сами, не стойте в къщи. Потърсете възможности, общувайте с хората. Твърде вероятно е съдбата да ви се усмихне и да ви изпрати приятна среща.

Стрелец – За вас са характерни благородство, широка душа и желание да вършите добро. Искрено искате да помогнете на ближните си и с радост ще участвате в делата на приятели и роднини. Днес е ден за прояви на щедрост и за благи постъпки.

Козирог – Този ден е успешен и ще бъде отбелязан с нещо важно. Лесно ще очаровате днес представителите на противоположния пол. Подходящо е за предприемане на инициатива в личните взаимоотношения.

Водолей – Подходящ ден за много неща. Появяват се нови планове и идеи, имате достатъчно сили и енергия, за да ги реализирате. Можете да имате интересна неочаквана среща. Приятна изненада за влюбените.

Риби –Много хора харесват необичайните ви идеи, така че не се колебайте да поемете инициативата. Благоприятен ден за решаване на семейни проблеми, за подкрепа на роднини, които се намират в трудна ситуация.