Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, ще блестите и ще бъдете големи! Романтика в живота на Стрелеца

Всичко, което е свързано със семейството, днес е успешно. Можете да посетите роднини, да организирате семейна вечеря с близките си. След 12:16ч е благоприятно за всякакви начинания. Всяка умора е опасна.

Овен – Слънцето е изоставило знака ви, но е оставило следа от добра енергия, която ще продължи да ви придружава. Имате достатъчно сила и енергия, за да се справите с най-трудните предизвикателства. Ако упорствате, ще постигнете желаните резултати, независимо от обстоятелствата.

Телец – Меркурий, Венера и Слънцето вече се събраха във вашия знак и вашето космическо царуване започва. Ще блестите, където и да се намирате и ще растете пред предизвикателствата. Никой няма да може да ви засенчи.

Близнаци – Вашите решения трябва да са резултат от размисъл, защото ако си позволите да бъдете увлечени от импулсивност, нещата могат да тръгнат по различни начини, отколкото сте предвидили и можете да преминете през неудобни ситуации.


Рак – Внимавайте да не загубите контрол над емоциите си. Разговорът с добър приятел ще възстанови спокойствието ви и ще ви помогне да поемете контрола над живота си отново. Подходящ ден за семейни събирания.

Лъв – Луната съживява и стимулира вашия предприемачески дух. Ще бъде добре да се съсредоточите върху това, което наистина е полезно. Ако имате нещо важно да направите, днес е благоприятен ден.

Дева – В този ден много неща се развиват във ваша полза, дори не е нужно да предприемате решителни действия. Въпреки факта, че сте много заети, не забравяйте за личния си живот, така че половинката ви да не ви упреква за липсата на внимание.

Везни – Ако възникнат препятствия, тогава представителите на знака лесно ще ги преодолеят. Ще има шанс за сключване на нови сделки и те ще бъдат печеливши. Може да ви бъдат поднесени изненади и то доста приятни.

Скорпион – Съществува риск от разногласия на работното място и това може да бъде избегнато само чрез запазване на самообладание. Можете да имате плодотворен ден, ако успеете да се съсредоточите върху текущите дела.


Стрелец – Луната е в благоприятно положение за вас, така че атмосферата на деня обещава да бъде романтична. Имате възможност да направите значителни промени в личния си живот, но само ако предприемете активни стъпки.

Козирог – Ще можете да постигне успех, но за това ще е необходимо да се привлече помощта на съюзници. Втората половина на деня е най-подходяща за провеждане на важни срещи. Във всички делови контакти трябва да сте максимално избирателни.

Водолей – Могат да се случат интересни неща. Възможно е да се появят нови идеи и също така ще бъде възможно да се върнете към изпълнението на старите планове. Представителите на знака ще могат да постигнат успех благодарение на креативния си подход към всички въпроси.

Риби – Някои от вас значително бързо се придвижват напред към поставената цел. Добре е да ограничите общуването с хора, които са в състояние да развалят настроението и да критикуват всичко. Има шанс за добри новини, които ще касаят ваши познати или роднини.