Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, вашата воля, ще ви се отплати

Препоръчително е в този ден да насочите цялата енергия към активни действия, а не към планиране. Добре е да се върнете към старите отложени задачи и да се справите с тях с нови сили.

Овен – Бъдете по-организирани. Ако обръщате внимание на детайлите и дребните неща, вашите колеги ще ви сътрудничат по-лесно. В резултат на това работата ще се извършва по-прецизно и най-вече по-добре.

Телец – Вашето постоянство и решителност ще помогнат при решаването на важни проблеми. Можете да постигнете целите си, като се изправите срещу трудностите. Вашата упоритост ще ви помогне да преодолеете препятствията по пътя към желаното.

Близнаци – Бъдете по-отдадени на това, което правите. Когато сте изпълнени със страст и напълно отдадени, вие оставате фокусирани по-дълго. Колегите ви харесват вашия ентусиазъм и вашата ангажираност. Създавате приятна работна атмосфера.

Рак – Трябва да запазите спокойствие и да се пазите от конфликти и разправии. Въпреки това отстоявайте твърдо своите принципи и гледна точка. Днес е добре да се придържате към ясен план в работата, експериментите могат само да навредят.

Лъв – Още от сутринта ще усетите прилив на сили и енергия. Това ще ви помогне да се справите с най-трудните задачи. След обяд обаче ситуацията може да се промени драматично, емоционалният фон ще бъде нестабилен, не са изключени спорове и разногласия.


Дева – Концентрацията ви ще бъде намалена. Трябва да отложите за друг ден работата, която изисква точност и внимание към детайлите. Важните решения трябва да се отложат за по-благоприятен ден, днес сте по-податливи на чуждо влияние.

Везни – Бъдете практични. Ако подходите към проблема бавно и обмислено, няма да пропуснете нищо важно. Във всяка ситуация трябва да запазите спокойствие и да проявите сдържаност. Не трябва да правите големи покупки и да носите големи суми със себе си.

Скорпион – Ще бъдете амбициозни и компетентни в работата. Малко по малко ще постигнете всичките си цели. Финансите няма да са много добри, затова се опитайте да правите всеки разход с голяма предпазливост и внимание.

Стрелец – Поемете кормилото и поемете отговорност. Някой трябва да даде старт на нещата и на работата и това сте вие. Проявете инициатива, за да мотивирате колегите си. Ще усетите такъв прилив на енергия, че краката ще ви понесат към хорото!

Козирог – Днес, както винаги, за вас е важно да отстоявате своята истина. Другите са свикнали с вашата борбеност, но все пак можете да изненадате нападателите (опонентите) си с нещо. Вие спорите по-спокойно от обикновено. Днес ще бъдете непобедими в дебатите.

Водолей – В този ден мнозина може да почувстват енергиен или емоционален срив. Погрижете се за текущите дела, не поемайте на раменете си непосилно бреме от задължения, пренасрочете важни въпроси и срещи за друг ден.

Риби –Авторитетът, който досега е бил ваша пътеводна звезда, сега може да се обърне срещу вас. Време е да загърбите страховете си и да поемете по пътя на вярата в себе си. Неочаквана среща ще ви зарадва много.