Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, внимавайте да не се скарате с приятел днес!

Овен – Вие сте погълнати от работа и възнамерявате да завършите максимално всички задачи. Но въпреки вашата упоритост нещата може да не вървят по план. Трябва да се разделите с нещо. Така ще отворите пътя за новото, което чука на вратата. Поддържайте ентусиазма си.

Телец – Днес ще почувствате прилив на енергия, който трябва да използвате. Ако преодолеете нетърпението, ще имате успешен и спокоен ден. Избягвайте ситуации, които лесно могат да прерастват в словесни спорове, особено с приятели.

Близнаци – Днес ще имате необходимост да посветите достатъчно време на мислите си и да решите каква ще бъде следващата ви стъпка. Помолете другите да не нарушават личното ви пространство.

Рак – Вие създавате впечатление за много зает човек, но плодовете на труда ви не са обнадеждаващи. Сами забелязвате, че енергията се губи, сякаш тичате в кръг. Бързайте по-малко и се тревожете по-малко - това ще увеличи производителността на вашата работа.

Лъв –Бъдете дръзки и смели. В някои моменти ще трябва да рискувате, за да получите това, което искате. Търсете пътя, който ще ви изпълни с вълнение и ще ви отведе отвъд собствените предели.



Дева – За съжаление стремежът към високи постижения може да ви лиши от възможността да се насладите на други удоволствия днес. Удовлетворението от добре свършена работа може да бъде вашата награда, но не забравяйте за собствените си интереси.

Везни – Всичко, от което се нуждаете днес е една кратка почивка. Утре ще се почувствате свежи, пълни с енергия и готови за всичко. Днес може да се нуждаете от повече сън, отколкото обикновено.

Скорпион – Стремейки се към високи постижения в работата, полагате толкова много усилия, че можете да изчерпате всичките си сили. Не изисквайте невъзможното от себе си. Променят се личните ви виждания. Това, което ви изглеждаше прекрасно вчера, днес може да изглежда лишено от чар.

Стрелец – Ще бъдете изпълнени с оптимизъм и ще имате повече мотивация за нещата, които правите. С доброто си настроение ще влияете и върху околните. Ще изпитате известни съмнения относно някои аспекти на вашия любовен живот, но не бързайте с крайните заключения, обсъдете заедно нещата.

Козирог – Звездите ви съветват да планирате работния си ден. Разпределянето на времето ще ви позволи да работите по-малко и да постигнете повече. Нужно е не само да покажете упоритост и решителност, но и да проявите здрав разум в действията си.

Водолей – Денят е подходящ за обсъждане на важни въпроси. Лесно ще намирате правилния тон. Спокойно защитавайте интересите си и не се поддавайте на провокации. Малко вероятно е някой да ви накара да загубите самообладание.

Риби – Обстоятелствата могат да ви завлекат в конфронтация с някой около вас против вашата воля. Емоциите няма да помогнат за разрешаване на ситуацията; колкото по-емоционално се държите, толкова по-трудно ще става.