Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, време е за горещи флиртове

Овен – Изпълнени сте с увереност и изглежда нещата се получават като по учебник. Имате таланти и силни страни и се възползвайте максимално от тях. Няма нужда да бъдете прибързани или да прекалявате. Избягвайте излишни рискове или покупки.

Телец – Това е време, в което ще можете да се сближите с любимия човек и да правите заедно неща, които ще обновят връзката ви. Оставете ежедневните проблеми, които ви карат да се стресирате и излезте на романтична среща. Ако сте необвързани, отпуснете се и опитайте да флиртувате малко.

Близнаци – Днес може да сте под натиск. Разногласията и напрежението с членовете на семейството ще ви затруднят още повече да подредите нещата. На всяка цена се уверете, че сте честни и ясни в общуването си, за да не усложнявате допълнително обстановката, в противен случай ще плувате в неспокойни води.

Рак – Тъй като напоследък сте разсеяни поради цял куп неща, може да откриете, че сте пренебрегвали дълго партньора си. Не забравяйте да поговорите с него, за да можете да оправите нещата помежду си.



Лъв – Това е ден, в който смеете да рискувате и да правите смели ходове, въпреки че може да е трудно. Що се отнася до личния ви живот, би било добре да се успокоите и да не изпадате в дребни притеснения.

Дева – Вечерното излизане с приятели ще ви помогне да се отпуснете. С по-спокоен ум ще бъдете в по-добра позиция да обмислите какво точно искате, за да можете да продължите решително напред.

Везни – Високото напрежение от последно време ви взе в жертва, изчерпвайки ви както психическата, така и физическа издръжливост. Направете всичко възможно, за да отделите малко време, за да можете да презаредите батериите си. Опитайте се да не прекалявате и не се колебайте да потърсите помощта на близките си приятели.

Скорпион – Що се отнася до любовния ви живот, вашето либидо нараства стремително и въображението ви се вихри със забавни и секси идеи за нови неща, които можете да опитате с партньора си.



Стрелец – В момента самочувствието ви е високо и се чувствате особено позитивно настроени. Нещата са спокойни във връзката ви. Ако сте самотни, може би е време да прегледате и позицията си, и стратегията си. Това е ключът към най-накрая да получите това, което искате.

Козирог – Днес сте в подривно, бунтарско настроение и това може да ви накара да направите някои важни неща, които значително ще променят живота ви. Не се увличайте от ентусиазма си и не действайте без да обмислите ситуацията внимателно. Не бързайте и всичко ще се оправи.

Водолей – Постарайте се да останете позитивни, независимо какво се случва. Изглежда, че работите ви са в ред и няма големи притеснения на хоризонта. Възползвайте се от възможността да си поставите нови цели, следвайки досегашния подход.

Риби – Днес имате склонност към интровертност и дори може да се чувствате разочаровани от различни хора и обстоятелства. Проблемите ви са предимно въображаеми! Опитайте се да си възвърнете самообладанието и да успокоите нервите си. Това ще ви позволи да имате по-обективна преценка.