Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, време е за любов. Интересна среща очаква Девите

Овен – Днес може да имате причини да се усмихвате, настроени сте оптимистично и знаете как да използвате всеки един момент, за да се насладите и да бъдете щастливи. Заобиколени сте от приятели, които подкрепят всички ваши инициативи.

Телец – Вие можете да успеете да се справите добре със задълженията и отговорностите си, но в никакъв случай не се претоварвайте. Имате нужда от малко любовно бягство - не се колебайте и избягайте от ежедневната рутина.

Близнаци – Освободете душата си от лошите чувства, от присъствието на фалшиви приятели и гардероба от ненужно облекло. Време е да освободите място в живота си за нови неща. Те ще пристигнат по-бързо при вас, отколкото си мислите.

Рак – Ако внезапно откриете, че "вашата половинка" е започнала да ви лази по нервите, опитайте се да се дистанцирате малко. В семейния живот трябва да сте по-внимателни към настроенията и желанията на вашето другарче.

Лъв – Намерете моменти на уединение, за да помислите и приведете чувствата си в ред. Ще трябва да се адаптирате към настоящите обстоятелства, да проявите повече толерантност и креативност. Потърсете нещо или някого, откъдето да получите положителни емоции.

Дева – Бъдете по-отворени и изразете мнението си - това ще ви накара да се почувствате много по-добре. Разходка в градският парк е най-добрият начин да се отпуснете днес. Може да се натъкнете на интересна среща, на която не сте се надявали!

Везни – Внимавайте в разговорите - не е нужно много хора да знаят за вашите цели, намерения и желания. Емоционално се чувствате в страхотна форма, но физически се нуждаете от добра почивка. Затова, ако можете, прекарайте почивният ден в пълен релакс.

Скорпион – Социалните взаимоотношения ще ви доставят голямо удовлетворение и ще почувствате нужда да споделяте чувствата и мотивациите си с тези, които обичате. Вашата мистериозна и привлекателна личност ще привлича внимание и интерес.

Стрелец – Спестете времето си и не губете енергия за дреболии. Ако трябва да избирате между общуването с хора, скъпи за вас, и не толкова неотложни въпроси, тогава ще бъде по-добре да отдадете предпочитание на първото.

Козирог – Биха могли да възникнат недоразумения, спорове, особено с хората, с които живеете, затова трябва да избягвате да бъдете прекалено придирчиви и да налагате авторитета си. Понякога е полезно да се оставите на потока на времето и да видите къде ще ви отнесе.

Водолей – Ако искате да постигнете положителна промяна, първо трябва да се освободите от лошите навици. Днес ще бъдете прекалено оптимистични, но това може да доведе до прибързани решения. Бъдете малко по-реалистични.

Риби – Неделният ден за вас ще премине без особени вълнения. В повечето случаи като цяло вашите планове няма да бъдат нарушени. Посветете време на себе си. Можете да спортувате, да отидете на масаж или да посетите спа център.