Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, време е за парти

Овен - Малко труден ден. Дори за най-обикновените неща ще трябва да положите повече усилия. На някои може да им изглежда, че целият свят се е обърнал срещу тях. Но това няма да ви принуди да се откажете от плановете си и ще продължите да гоните целите си. Възможно е да има проблеми в личните взаимоотношения.

Телец - В средата на деня ще намалее жизненият ви тонус и дори обичайните неща ще изискват повече време и усилия, отколкото обикновено. Възможни са непланирани разходи. Подходящо е за срещи в неформална обстановка. Можете да се срещнете с приятели или да направите малко парти вкъщи: и в двата случая ще си прекарате добре времето.

Близнаци - Пролетта е на прага, а вие вече искате промени, време е за решителни действия – бъдете в крак с обстоятелствата. Иска ви се да се освободите от някои задължения и да получите нови, вълнуващи преживявания. Вечерта е подходяща за срещи с приятели, партита и други развлекателни събития.

Рак – Денят не е лош, но вие сте по-раздразнителни и нетърпеливи. Понякога сами си създавате проблеми. Трудно ви е да ограничите вашите импулси и емоции. Приятно известие от някой, който не сте виждали отдавна.

Лъв – Споделянето на планове за бъдещето е нежелателно: съществува опасност да бъдете възпрепятствани да ги реализирате. Денят е подходящ за търговски дейности, решаване на бизнес проблеми.

Дева – Полезно е да се вслушате в думите на другите хора от вашето обкръжение, но не е необходимо да следвате непременно съветите и да оправдаете очакванията им. Важните контакти трябва да бъдат отложени за следващия ден, а днес трябва да обмислите аргументите и да разгледате възможностите.

Везни – Може да има дребни спорове и разногласия, но сериозни конфликти едва ли ще възникнат. Вие се отнасяте към другите с разбиране, уважавате техните интереси и се опитвате да изгладите остри ръбове.

Скорпион –В личния живот може да има трудности. Вие сте твърде напористи, решителни, нетърпеливи и неподатливи. Дори хората, които искрено ви обичат, ще им е трудно да се разбират с вас. Ще ви спаси чувството за хумор, ще успеете да разведрите обстановката с добра шега.

Стрелец – Денят носи позитивна енергия, но въпреки това се постарайте да обръщате по-малко внимание на думите и постъпките на околните, иначе ще се прояви вашият огнен темперамент. Препоръчва се повече да релаксирате и да търсите спокойна среда.

Козирог – На работното ви място атмосферата може да бъде нагнетяваща и изнервяща. Не се отпускайте да демонстрирате вашия голям професионализъм или да доказвате на другите, каквото и да било! В къщи бъдете сърдечни и мили.

Водолей – Тези, които са свикнали да действат независимо и да разчитат единствено на собствените си преценки, ще трябва да се примирят с намесата на другите в техните дела. Времето е подходящо за укрепване на близките връзки.

Риби – Можете да укрепите професионалната си позиция. Ще имате нови преживявания. Доверете се на интуицията си - тя ще ви помогне да намерите правилния път към победата. На другите може да им изглежда, че пренебрегвате всяко мнение, различно от вашето собствено. Убедете ги, че не е така.