Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, време е за романтика. Везните се нуждаят от положителна нагласа

Овен – Днес сте изпълнени с енергия и бодрост. Ако имате недовършена работа, сега можете да го направите. Денят обещава да мине без сътресения, особено ако бъдете сдържани в думите и действията си.

Телец – Днес ще бъдете по-самовглъбени в себе си. За вас е много важно да наблегнете на пълноценната почивка. Денят е благоприятен от гледна точка на личните отношения, както и за романтичните срещи.

Близнаци – Днес оставете нещата да следват собственият си ход на развитие. Запазете си малко лично пространство и време само за себе си. Внимавайте да не възникват разногласия поради несъвпадане на интересите с хората около вас.


Рак – Семейните задължения и ангажименти ви зоват. Днес няма да ви остане много свободно време, освен ако не се откажете от всичко останало. Опитайте се да планирате деня предварително, така че да имате лично време и за себе си.

Лъв – За мнозина денят ще е труден. Но нека всичко това не се отрази на настроението ви. Всичко е временно. Подходящо е за развлекателни мероприятия, среща с приятели, които не сте виждали скоро.

Дева – Благоприятна ще е всяка работа, която подхванете и общуване с хора, които са близки на вас по дух и разбиране. Любовните отношения ще бъдат спокойни и хармонични. Насладете се пълноценно на почивния ден.


Везни – Вероятно сте си приготвили за днешния ден дълъг списък с текущи задачи за вършене. Положителната нагласа ще помогне да се справите с всичко бързо и по-лесно, за да ви остане време да се отпуснете след това.

Скорпион – След дългата и уморителна седмица, намерете възможност да прекарате известно време далеч от всичко, забравете днес за всякакви проблеми, потопете се в атмосферата на спокойствие.

Стрелец – Вие се стремите към свобода на действията, търсене на възможности за творческо себеизразяване. Благоприятен ден за нови запознанства, разширяване кръга на общуването. Ако имате вече връзка, заемете се да я укрепите.


Козирог – В днешния ден може внезапно да решите да захвърлите всичко и да заминете нанякъде, да смените обстановката. В любовта всичко ще е наред, ако не проявите егоизъм по отношение на партньора си.

Водолей – Звездното влияние може да донесе конфигурацията на успеха и щастието. Мнозина от вас ще бъдат любовно настроени и това ще ги подтикне към определени инициативи и действия. Ами пожелаваме ви късмет!

Риби – Днес сте особено чувствителни към красотата във всичките и проявления. Преобладава духовният аспект на живота. Не се противете на обстоятелствата. Оставете се на течението на потока и вижте къде ще ви отнесе….