Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, време е за важни промени

Овен – Ако имате трудни моменти във връзката си, денят ще осветли проблема. Днес можете взаимно да се покаете, да си признаете грешките и да се помирите. Открито си поговорете. Луната ще ви подпомогне в това.

Телец – Звездите ви предлагат да внесете промени в начина си на живот. Денят е благоприятен за различни оздравителни процедури. Хората, занимаващи се с духовни практики, днес могат да получат откровение.

Близнаци – Добър ден за флиртуване, романтични приключения и забавления. Ако на душата ви се поиска нещо необичайно и вълнуващо, не чакайте. Вземете мерки да ѝ го подсигурите. Днес имате шанс да постигнете нещо, което искате.

Рак – Научете се да преброите до 10 преди да кажете нещо и внимавайте с това, за което говорите. Дори ако се карате с някого, старайте се да не използвате обидни думи, за които по-късно ще съжалявате.

Лъв – Днес за вас е лесно да се изразявате по всякакъв начин. Не забравяйте само, че горещият ви темперамент и нетърпението са способни да създават неудобни ситуации, защото влиянието на планетите не само носи вдъхновение, но и може да предизвика раздразнителност и усложняване на нещата.

Дева – Вие ще се справите с всички неща, каквото и да предприемете. Бъдете по-рационални в харченето. Възможно е да направите непланирани разходи. Може да предприемете покупки под влиянието на моментно желание, но напълно излишни.

Везни – Намерете начин да получите това, което искате, но не обръщайте живота си с главата надолу. Не забравяйте обаче за благоразумието. Прекарайте повече време с близките си и хората, които обичате. Може да предприемете нещо съвместно.

Скорпион – Възможно е да мислите, че хората говорят за вас, че вашият партньор иска да ви нарани и т.н. Не бързайте! Ретрограден Меркурий може да си играе с вашата способност да тълкувате чужди послания и способността ви да общувате правилно.

Стрелец – Чудесно е да си оптимист, но понякога трябва да се изправите и пред реалността. Бъдете по-търпеливи с хората и внимавайте какво казвате, защото думите сега имат страшна сила и могат да се реализират.

Козирог – Луната увеличава самочувствието ви и ви дарява с жизненост. Трябва да бъдете по-внимателни във финансов план. Може да пропуснете нещо – някое плащане, заем. Що се отнася до личния ви живот, днес лесно можете да привлечете вниманието, да завладявате и пленявате.

Водолей – Податливи сте към грешки в документацията. Бъдете предпазливи какво подписвате и при обработката на документите, както и при съхраняването на важна информация. Възможно е стари чувства към някого да бъдат подновени.

Риби – Възможни са спорове за проблеми, които смятате, че са разрешени. Ще почувствате нуждата да живеете по-пълноценен любовен живот и ако нямате партньор, ще бъдете склонни да го търсите, докато го намерите.