Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, животът ви е на кръстопът!

Днес трябва да сте силни, стилни и верни на себе си. Може да изпитате емоционални колебания, често променящо се настроение.

Овен – Скорошните успехи ви карат да се чувствате особено насърчени да продължите. Умът ви е малко объркан. Изчакайте няколко дни и след това обмислете новите възможности. Заслужавате период, пълен с релакс.

Телец – Животът ви може да е на кръстопът. Има много различни възможности, отворени пред вас. Единственото нещо, което изглежда сигурно сега е, че промяната е точно зад ъгъла. Ще се изправите пред някои избори, но днес не е денят да ги обмисляте.

Близнаци – Опитайте да бъдете оптимистични и спокойни днес. Не можете да спрете това, което се случва. В дългосрочен план това ще бъде много положителен процес. За несемейните е подходящото време да се социализират.

Рак – Мощните енергии на Марс отключват вашето разбиране за себе си и ви дават сила да се борите с препятствията. Определена ситуация през днешния ден ще изисква вашето внимание. Благодарение на вашия чар днес ще изглеждате като доста привлекателна личност.

Лъв – Слънчевите енергии, засягащи вашия знак днес, оказват влияние върху вашето мислене и действия. През първата половина на деня очаквайте спокоен период, но и малко нервност, която се трансформира от слънчевата енергия.

Дева –Днес няма да е един от онези дни, които минават без интересни стимули. Трябва да сте наясно с малките неща, които ви правят щастливи. Втората половина на деня ще ви изненада с нещо, което не сте очаквали.

Везни – Едно интелектуално предизвикателство може да ви обърка малко. Може да сте изправени пред някакъв избор, но точно сега не сте съвсем сигурни в коя посока искате да вървите. С коректност, спокоен подход и постепенни стъпки ще постигнете удовлетворението, което винаги сте искали.

Скорпион – Има човек близо до вас, който има нужда да чуе утешителни думи и може би дори има нужда от прегръдка от някой по-силен като вас. Не е нужно да правите много, за да зарадвате някого и да предизвикате усмивка на лицето.

Стрелец –Разрешете старите си недоразумения във връзката. Това ще ви помогне да продължите напред. Личният ви живот ще се подобри, а любовта ще се задълбочи. Ако сте необвързани, не разчитайте, че любовта ще ви намери сама.

Козирог – През следващия период ще сте по-податливи на стрес и затова трябва да намалите темпото. Повече почивка ще донесе по-добро здраве, така че отделете време за релакс и занимание с вашето хоби.

Водолей –Дори едно малко пътуване или разходка сред природата с настоящия ви партньор може значително да укрепи сегашната ви връзка и да донесе енергията на любовта. Подсъзнателно усещате, че звездите са подготвили нещо специално за вас, което ще отведе живота ви в нови сфери.

Риби – Планетарните влияния през този период могат да ви донесат желание да харчите и купувате. Открийте обаче по-смислени начини за почивка като излизане сред природата, или просто релакс пред телевизора.