Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телците да не спорят, защото ще загубят, Водолеите да слушат само себе си

Всички начинания в този ден ще бъдат успешни. Добре е да се върнете към старите отложени задачи и да се справите с тях с нови сили.

Овен –Вашият оптимизъм се усеща ясно от околните. Не се колебайте да го разпространите. Добър ден за вашите проекти. Ще ви удовлетвори последния обрат на събитията. Не разказвайте плановете си на други хора.

Телец – Мислете основно за приоритетите си този ден. Не влизайте в спорове, ако нямате солидни аргументи и безупречна аргументация. Ще трябва да се сблъскате с остри събеседници, които умеят да манипулират фактите за свои интереси.

Близнаци – Мислите за много неща едновременно и умът ви е пълен с нови идеи. Бъдете внимателни и умерени при пътуванията си: вашите шофьорски умения и отличните ви рефлекси не ви освобождават от предпазни мерки.



Рак – Вашият нарастващ оптимизъм ви кара да изглеждате откъм добрата си страна. Не се тревожете толкова за другите. Какво ви кара да мислите, че всичко е само ваша отговорност? Днес ще проявите своето изкуство да съблазнявате.

Лъв – Вашият борбен дух е това, от което се нуждаете днес. В този ден за вас няма бариери: ще се втурвате през всякакви неприятности и проблеми като лос през горски гъсталак. Ще намерите солидна и положителна подкрепа за реализацията на вашите проекти.

Дева – Днес е добре да се отърсите от инерцията си. Имате възможността да се върнете в реалността, без да драматизирате тривиални ситуации. Предстои ви важен конструктивен разговор.



Везни – Започнете да внасяте промени в начина си на работа. В общуването с околните ще внесете известно очарование, изградено от сигурност и лекота. Ще бъдете изключително пластични в своите действия.

Скорпион – Има шансове да намерите приятелски настроени хора, които да ви окажат истинска подкрепа. Ще имате възможност да получите обективен и безпристрастен съвет, който е много полезен за равносметка на ситуацията.

Стрелец – Трябва да преодолеете вътрешните препятствия, за да се движите с по-висока скорост в работата си. Днес сте склонни да се фокусирате твърде много върху любовния си живот! До такава степен, че да го превърнете в център на грижите си.



Козирог – Желанието ви да бъдете независими и да действате както искате ще ви накара да изглеждате пред началството като непокорен човек. Може да има неприятни престрелки дори с най-близките и обичани хора, да не говорим за случайни минувачи, колеги.

Водолей – Съсредоточете се върху задачите си и не се оставяйте да бъдете разсейвани от слухове или дестабилизирани от коментарите на другите. Ако се придържате към ценностите си, ще имате най-добрия ден, не слушайте никого.

Риби – Днес ще се почувствате много чувствителни. Можете да използвате това като възможност да се затворите в себе си или като нещо, зад което да се скриете. Освободете се от съмненията си и продължете напред.

Четете още: Кои са ерогенните зони на мъжа според зодията му