Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телците намират нова любов, Лъвовете разчитат на страхотния си ум

Овен – Днес ще демонстрирате още веднъж силата на волята, която притежавате. Слънцето във вашия знак ще ви даде положителна енергия и решителност за справяне с предизвикателствата, които възникват на пътя ви.

Телец –
Може да се почувствате неспокойни, защото много неща не вървят както сте планирали, но сте далеч от разпадането. В любовта ще намерите това, което ви е необходимо, за да сте щастливи. Енергията на растящата Луна ще засили вашата вътрешна сила.

Близнаци –
Старайте се да не преживявате отново събитията, които са ви наранили и все още не сте излекували. Живейте с оптимизъм за бъдещето, защото то е пълно с надежда. В икономическата област благоразумието трябва да царува.

Рак –
Днес можете да започнете деня с определена меланхолия, но неочаквано събитие ще повдигне настроението ви. С вълнение ще получите (или научите) нещо, което ще ви направи щастливи и ще ви увери, че всичко ще е наред. Нещата ще вървят във ваша полза.

Лъв –
Имате много силен ум, така че бъдете позитивни и го насочете към нещата, които искате да привлечете - само тогава ще получите всичкото добро, което искате. Игнорирайте критиките на околните.

Дева – Не трябва да споделяте плановете си дори с близки приятели, в противен случай можете да пропуснете успеха. В любовта бъдете по-внимателни с реакциите си. Повечето от страховете ви са неоправдани.

Везни –
Ще се почувствате обновени и щастливи, защото сте преодолели трудностите и проблемите, с които е трябвало да се сблъскате. Растящата Луна ви оказва влияние да мислите положително.

Скорпион – Заспали чувства започват да се пробуждат във вас. Сякаш усещате, че сваляте товар, който сте носили дълго време и това ви кара да се чувствате много по-добре и да покажете своята най-чувствителна, най-съблазнителна страна ...

Стрелец –
Днес ще усетите, че вашият отворен и щедър характер и спонтанната ви добрина ще привличат хората към вас като магнит. Не бива да се изненадвате от засиленото внимание на хората от противоположния пол.

Козирог –
Ще бъдете лъчезарни, харизматични, забавни. Просто трябва да сте повече предпазливи със завистта, която можете да предизвикате в обкръжението си. С Юпитер във вашия знак късметът е на ваша страна.

Водолей – Ще имате толкова много увереност и сигурност в себе си, че ще можете да се справите с всеки неуспех с решителност. Въпреки трудностите, които се появяват на пътя ви, вашата вътрешна сила няма да ви позволи да се обезкуражите.
Възможно е днес да се чувствате без енергия и да имате чувството, че неуспехите, които животът поставя пред вас, са непреодолими. Но в крайна сметка умът ви ще намери изход от онова, което ви се струва като лабиринт.