Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телците решават проблем с неочакван подход

Овен – Днес критикът у вас може да се събуди. Критиката ви ще бъде фокусирана върху останалите. Може да си мислите, че ще накарате другите да се засрамят или да коригират грешките си, но с това само ще налеете масло в огъня.

Телец –Луната ви дава по-нестандартен начин на мислене и може да погледнете на нещата от друг ъгъл. Ще решите проблем с неочакван подход. Творческите натури ще изпитат вълна от вдъхновение и прилив на нови идеи.

Близнаци – Днес ще бъдете настроени много независимо. Няма да приемате никакви рамки и ограничения. Всеки опит да ви дадат съвет или да ви контролират ще бъде възприеман едва ли не като лична обида.

Рак – Отговорът на вашият въпрос е пред вас, но може би емоциите ви пречат да го видите. Започнете да взимате безпристрастни решения, да мислите с главата си и да не позволявате на чувствата да спускат завеса пред очите ви.

Лъв – Не се доверявайте на определени хора, бъдете избирателни в избора на компания през деня. Малко по малко се появяват нови неща, които ще подновят илюзиите ви и ще ви накарат да видите живота в друг цвят. Някой, когото обичате, може да ви поднесе приятна изненада.

Дева –Днес околните сякаш ще изпитват вашето търпение, но то не е безкрайно. В един момент чашата ще се препълни, а вие ще избухнете. За да не се стига до това, може постепенно да започнете да изпускате парата като през целия ден мърморите по-малко. Така няма да натрупате гняв вътре в себе си.

Везни – Вие ще знаете как да се наслаждавате най-пълноценно на дребните неща и ще прекарате деня без усложнения. Луната няма да позволи нищо да ви развали настроението. Сложете филтър на устата си и пропускайте само мили думи, комплименти и полезни съвети.

Скорпион – Ако се придържате към своите ценности, денят ще премине добре. Може да се случи нещо неочаквано, което ви дава сила да започнете отначало, с подновени илюзии и със сигурност, че можете да успеете.

Стрелец – Добро настроение и чувство за хумор ще надделее в обстановката около вас. Подарете си почивка, ако забележите, че някои неща не вървят по план, което е възможно да стане след 11ч. Любовният живот се движи в желаната посока.

Козирог – Не пренебрегвайте личните си интереси и мислете най-вече за себе си. Луната ви дава увереност. Дръжте се на далеч от клюки и интриги, за да не бъдете привлечени в тях. Вършете само собствените си дела и поддържайте неутралитет.

Водолей –Днес, за да получите положителен резултат ще трябва да действате по-заобиколни пътища. Опитите да говорите директно с другите е малко вероятно да доведат до нещо. Може да почувствате напрежение в отношенията с човек във вашето семейство.

Риби –Не си създавайте притеснения там, където не съществуват. Не забравяйте да си вземете време за почивка и умствена релаксация. Нуждаете се от вътрешен мир, съсредоточете се върху себе си.