Топла любовна среща за Стрелеца, сили и вяра за Лъва

19 юни 2021 | 07:51
2996
4
4

Първата половина на деня носи провокации, изкушения, неприятности. Бъдете предпазливи. Втората половина на деня е подходящо време да се посветите на семейството, да организирате семейно събиране.

Овен – Ще свършите неща, които ще бъдат увенчани с положителен резултат и успех, и това ще ви донесе повече удовлетворение от себе си. Луната ви изпълва със сила и ще погледнете към бъдещето с обновен ентусиазъм.

Телец – Настоящата астрална конфигурация ще доведе до малки забавяния в работата. Въпреки всичко вярвате, че ще пожънете успехи. Ще се опитате да постигнете баланс в семейния живот, но няма да е лесно поради неизбежните конфликти, пред които ще ви изправят някои от вашите близки.

Близнаци – По-скоро ще сте склонни да се оставите на течението, като приемате безразлично отношение пред събитията, независимо дали са добри или лоши. И все пак късметът може да ви посети днес и да ви предостави възможности.

Рак – Съвет на деня: не чакайте, докато се изтощите, добре е да отделите малко време за себе си. Бъдете внимателни, не е сега моментът да повдигате трънливи теми за дискусии. Бъдете дипломатични, ако ситуацията го изисква.

Лъв – Възползвайки се от ободряващия прилив на сили, ще бъдете по-предприемчиви от всякога. Способни сте да се адаптирате към всяко обстоятелство. Лунната квадратура с Венера може да предизвика смесени чувства около стари рани в отношенията.

Дева – Що се отнася до работата, денят ще бъде доста лесен като цяло. Просто ще трябва да внимавате да не се забърквате в конфликти, касаещи определени хора от професионалния или личния ви кръг.

Везни – Винаги се стараете да направите всичко перфектно, затова толкова много се колебаете, когато решавате ... Време е да изчистите недоразуменията, които може да са възникнали с много близки хора.

Скорпион – Лунният квадрат към Венера може да предизвика разногласия на фронта на партньорството. Ако се сблъсквате със семейни проблеми, не надценявайте значението им. Придържайте се само към обективни факти, а не към въображаеми елементи.

Стрелец – По отношение на любовта е възможно да срещнете прекалено топъл и приятен човек в социалните мрежи, може да се роди любовно приятелство, ако сте неженени и това ще озари деня ви и ще ви даде нов тласък.Козирог – Що се отнася до работата, ще демонстрирате неизменна компетентност и ефективност. В личен план ще бъдете щедри към близките си. В края на деня може да се почувствате доста уморени.

Водолей – Относно настроението няма да виждате живота в розово. Що се отнася до здравето, стресът и напрежението се увеличават. По отношение на любовта, уверете се, че днес не взимате непоправими решения.

Риби – Не усложнявайте брачния си живот, като се поддавате на внезапна влюбеност в трети човек. Изкушението ще бъде силно, но по-късно ще съжалявате горчиво. Бъдете доволни от това, което имате и гледайте да го запазите.

Коментари

4 НСГП
  19 юни 2021 | 17:13 отговор
 

Само За Легенда Пикси Стойкович - Прякор Пикси Роден 3 март 1965 г. (56 г.) Ниш, Югославия Ръст 175 cm Пост атакуващ халф. ------- Че я по лична карта също се водим 175см.

 
3 НСГП
  19 юни 2021 | 17:10 отговор
 

Electro Team - Da Ti Nisam Bila Dovoljna

 
2 НСГП
  19 юни 2021 | 17:01 отговор
 

ET - SOBA 202 (official video)

 
 
НСГП
19 юни 2021 | 17:06

Па ЧЕ тоя тая Шизофрения БРутално ЧЕрна Мазна Гнусна азис Мангал Майймуна - на ков ли не се прави през годината му. Години бе. !!! "Направо ги убивам". Така озаглави поста си във Фейсбук азис, който демонстрира колко много тренира във фитнеса с няколко снимки. Видимо "Кралят на фолка" е направил доста добри мускули. Дали обаче това трябва да бъде показвано публично, или по-скоро не - ще прецените вие...!!!

 
НСГП
19 юни 2021 | 17:09

ET - NE DAJ MI DA (official video)

1 НСГП
  19 юни 2021 | 09:29 отговор
 

ши ши НСГП шизи , ЧЕ преди малко повече от две години Милена Велба без Ева Сонет те цакаха от разстояние и от автентично с персонално ай пи адрес по местоположение се телепортираше чак при ани салич в село рударци. АНОМАЛИЯ. Че ти НСГП си от квартало у перник ЧЕ така му окат на ж.к.Изток. павел без савел. Че тогава си мислех НСГП Че вече си най "бруталния турбо педофил" .Милена Велба.

 
 
НСГП
19 юни 2021 | 09:30

Интернет доставчика бе на "кабелна телевизия перник кракра". админо технио админ ама веке може да е бивш админ. ши ши абе Бай Ставри от..

 
НСГП
19 юни 2021 | 09:32

ЧЕ ши ши шизи НСГП, че ти едно време у централнио кредитен регистър си бил въведен пардон бе в централнио софийски затвор и техен регистър.

Добави Коментар

Най-четени