Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Топла любовна среща за Стрелеца, сили и вяра за Лъва

Първата половина на деня носи провокации, изкушения, неприятности. Бъдете предпазливи. Втората половина на деня е подходящо време да се посветите на семейството, да организирате семейно събиране.

Овен – Ще свършите неща, които ще бъдат увенчани с положителен резултат и успех, и това ще ви донесе повече удовлетворение от себе си. Луната ви изпълва със сила и ще погледнете към бъдещето с обновен ентусиазъм.

Телец – Настоящата астрална конфигурация ще доведе до малки забавяния в работата. Въпреки всичко вярвате, че ще пожънете успехи. Ще се опитате да постигнете баланс в семейния живот, но няма да е лесно поради неизбежните конфликти, пред които ще ви изправят някои от вашите близки.

Близнаци – По-скоро ще сте склонни да се оставите на течението, като приемате безразлично отношение пред събитията, независимо дали са добри или лоши. И все пак късметът може да ви посети днес и да ви предостави възможности.

Рак – Съвет на деня: не чакайте, докато се изтощите, добре е да отделите малко време за себе си. Бъдете внимателни, не е сега моментът да повдигате трънливи теми за дискусии. Бъдете дипломатични, ако ситуацията го изисква.

Лъв – Възползвайки се от ободряващия прилив на сили, ще бъдете по-предприемчиви от всякога. Способни сте да се адаптирате към всяко обстоятелство. Лунната квадратура с Венера може да предизвика смесени чувства около стари рани в отношенията.

Дева – Що се отнася до работата, денят ще бъде доста лесен като цяло. Просто ще трябва да внимавате да не се забърквате в конфликти, касаещи определени хора от професионалния или личния ви кръг.

Везни – Винаги се стараете да направите всичко перфектно, затова толкова много се колебаете, когато решавате ... Време е да изчистите недоразуменията, които може да са възникнали с много близки хора.

Скорпион – Лунният квадрат към Венера може да предизвика разногласия на фронта на партньорството. Ако се сблъсквате със семейни проблеми, не надценявайте значението им. Придържайте се само към обективни факти, а не към въображаеми елементи.

Стрелец – По отношение на любовта е възможно да срещнете прекалено топъл и приятен човек в социалните мрежи, може да се роди любовно приятелство, ако сте неженени и това ще озари деня ви и ще ви даде нов тласък.

Козирог – Що се отнася до работата, ще демонстрирате неизменна компетентност и ефективност. В личен план ще бъдете щедри към близките си. В края на деня може да се почувствате доста уморени.

Водолей – Относно настроението няма да виждате живота в розово. Що се отнася до здравето, стресът и напрежението се увеличават. По отношение на любовта, уверете се, че днес не взимате непоправими решения.

Риби – Не усложнявайте брачния си живот, като се поддавате на внезапна влюбеност в трети човек. Изкушението ще бъде силно, но по-късно ще съжалявате горчиво. Бъдете доволни от това, което имате и гледайте да го запазите.