Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Трудности в отношенията за Девите, спокоен ден за Стрелеца

Овен – Звездите ще ви подкрепят в усилията ви, ще можете да направите много, но само ако знаете какво искате. Ако целите са неясни или изобщо не са налице, енергията ще се изхаби или още по-лошо, ще се изрази в суета и конфликти.

Телец – Може да сте малко унили. Но ако се огледате, със сигурност днес бихте могли да намерите нещо, което да подобри настроението ви! Така че се развеселете, денят все още може да бъде доста красив!

Близнаци – Получавате поне един вълнуващ импулс отвън, който освобождава свежа енергия и ви тласка напред. Изпитвате ентусиазъм и любов към живота. Внимавайте да не пропуснете страхотна възможност поради невнимание.


Рак
– Днес се чувствате младежки свежи и приключенски настроени. Сега имате чудесна възможност да изживеете жаждата си за приключения. В партньорството може да се разпали свежа страст. Но може да има малко флирт и извън партньорството.

Лъв – Време, в което може да сте разочаровани и тъжни. Може би сте загубили надежда или трябва да се сбогувате с нещо, което сте обичали? Ще се отворят нови врати и ще се появят нови възможности. Усамотението ще ви помогне да поставите мислите и емоциите си в ред и да намерите спокойствие.

Дева – Влиянията на звездите сега са противоречиви, така че са възможни трудни ситуации в отношенията. Опитайте се да се държите благоразумно, избягвайте конфликти с близки. Трябва да постигнете сплотеност.

Везни – Предпочитате да бъдете рационални към всичко. Може да не е лесно да съгласувате вашите интереси и очакванията на другите, но се опитвате да го правите. На първо място, трябва да се стремите да бъдете добри за себе си.

Скорпион – Днес сте готови да направите всичко, за да се забавлявате, особено ако имате приятели около себе си. Няма да е грешка, ако отложите някои от нещата, които сте планирали за този ден за утре.


Стрелец – Спокоен и благоприятен ден, щедър, с положителни моменти, приятни изненади и добри съвпадения. Ще има възможност да общувате с хора, които наистина сте пропуснали напоследък.

Козирог – Очаква ви продуктивен ден, планираните задачи ще бъдат изпълнени успешно и лесно. Идеите, които се появят днес, ще получат добър тласък на енергия и растеж. Проектите, които сега се решават, възникват на много добра плодородна основа.

Водолей – Избягвайте да вземате прибързани решения, в противен случай по-късно ще установите, че не сте в състояние да контролирате ситуацията. Грижата за външния ви вид е сред вашите приоритети или поне трябва да бъде.

Риби – Най-хубавото е да излезете сред природата и да се насладите на красотата на гората, поляните и реките или да засадите нови цветя в градината! Вашите сетива сега са особено отворени за красотата и хармонията.