Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Цветни тайни за умни жени

Цветовете променят нашия живот, повдигат настроението, предават определени сигнали и помагат по-добре да организираме работата си. Доколкото цветът е съвършенно естествена част от живота ни, повечето хора използват това средство без да се замислят и без да планират нещо.

Ако искате да подчертаете определени страни от вашата личност или характер, вие можете да се възползвате от цветовия акцент. Ето и няколко полезни съвета за вас.

1. За да създадете впечатление на енергична личност, използвайте ярките цветове, особено червено, оранжево и жълто.

2. Ако искате да се покажете сериозни и делови, изберете тъмно-синьо, тъмно-сиво и черно.

3. Ако събеседникът ви е малко консервативен, в подбора на цветовете можете да си позволите тъмно-зелено и винено-червено.

4. Ако сте жена, която е решила да привлече мъж, използвайте черно или малиново, за да създадете сексуален имидж. Такава стратегия подхожда за съблазняване на по-млади мъже. Ако става въпрос за съблазняване на по-възрастен човек, смекчете своя сигнал. Облечете кобалтово или розово в различни оттенъци. И не бива да се забравя, че няма правила без изключения.

5. Когато ви стане скучно и тъжно, сменете цветовата гама и това ще ви придаде нови сили и усещане за ново. Жените, когато почувстват някаква рутина в живота си, често сменят цвета на косата си, за да се почувстват друг човек.