Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Успешен ден за Близнаците, Везните се наслаждават на хармония

Овен – Благоприятен ден за общуване, търсене на съюзници и съмишленици. Можете да преговаряте с приятели, колеги и партньори за съвместни действия, да обсъждате планове за бъдещето.

Телец – Ще бъде доста трудно, но можете да преодолеете всички препятствия, ако действате внимателно. Вътрешно ще искате да направите силно впечатление на някого, който ви интересува.

Близнаци – Денят, макар и труден е доста успешен. Трудности и проблеми могат да възникнат, но те няма да ви объркат. Ще имате възможност за решаване на въпроси, важни както за вас, така и за вашите близки.


Рак – Денят ви носи добри възможности. Поведението ви ще бъде доста динамично. Имате доста творчески идеи, които мечтаете да осъществите. Ще се наложи на бързо да се справите с някаква внезапно възникнала задача.

Лъв – Вашата основна цел е да бъдете креативни и да се опитате да вдъхновите другите да покажат най-добрите си способности и най-добри качества. Ще получите шанс да поведете хора, обаче, не забравяйте, че сега сте отговорни за тези, които са ви последвали и са проявили доверие.

Дева – Ще трябва да поработите усилено, за да завършите всичко, което е започнато по-рано. Следобед ще има повече въпроси и проблеми за решаване, отколкото сте очаквали. Ще бъдете твърде заети и няма да имате време за лични дела.

Везни – Днес ще се наслаждавате на спокойствие и хармония. Чудесен ден за усвояване на нови знания и информация, за получаване на нови впечатления. Ще се радвате да се срещнете със стари приятели.

Скорпион – Някои от вас ще се почувстват ограничени в действията. Емоциите сега са силни, самоконтролът е особено важен. Денят може да премине сравнително добре, ако не започнете да предявявате прекалено много искания.

Стрелец – Ще бъдете изпълнени с енергия колкото е възможно повече, ще започнат да се появяват нови идеи, които със сигурност ще искате да приложите веднага. Може да ви настигне неочаквано, но твърде приятно събитие или новина.


Козирог – Денят обещава положително развитие във всички отношения. Ще правите всичко с оптимизъм, ще подхождате творчески към нещата. Сами изберете накъде да насочите енергията си. Възможна промяна в плановете.

Водолей – Изхвърлете несигурността и съмненията си, просто продължете. Сега е най-подходящото време за това. Около вас ще има интересен обмен на идеи и мисли. Благодарение на активните ви действия ви очакват положителни резултати.


Риби – Денят може да е натоварен, но плодотворен. По това време не бива да споделяте тайните си или да обсъждате планове за далечното бъдеще. Като цяло, колкото по-малко говорите за себе си, толкова по-добре.