Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

В деня на първото Пълнолуние за годината: Ето какво очаква всички зодии!

Пълнолуние в 21:17ч. запазете вътрешно спокойствие и контрол над емоциите. Стремете се да прекарате денят пасивно и тихо, без много шум. Време за съзерцание, медитация, обновяване и рестарт.

Овен – През този период вие сте в състояние да поставите основите на бъдещия материален успех. Има шанс част от парите да дойдат при вас чрез партньори. Не се страхувате да предприемате нови проекти, защото влиянието на Марс ви зарежда с енергия и предприемачество.

Телец – С Марс във вашия знак можете да бъдете донякъде импулсивни и понякога да приемате радикални нагласи. Ослушвайте се добре, бъдете предпазливи и действайте дипломатично; ще откриете, че това е много по-полезно за вас.

Близнаци – Не се притеснявайте твърде много за нещата, за които не можете да направите нищо. Научете се да живеете живота си пълноценно. Може да имате желание да кажете много неща на партньора си, но по-добре замълчете.



Рак – Днес планетите очертават доста сложна и объркваща картина. Събитията се развиват с бясна скорост и може да се окажете несигурни как точно да реагирате на тези събития. Отговорностите и страхът от бъдещето ви пречат да се насладите на настоящия момент.

Лъв – Под влиянието на пълнолунието във вашия знак са възможни импулсивност и необмисленост на действията. Звездите ви съветват да внимавате, да обмисляте добре ходовете си и да избягвате бързането.

Дева – Ако е имало някакви обстоятелства, които са ви попречили да продължите напред, то пълнолунието ще помогне скоро да бъдат отнесени в миналото и ще се чувствате свободни да се разпореждате с живота си.

Везни – Вие сте много по-силни, отколкото се чувствате днес. Може да ви липсва енергия, за да осъществите всичките си планове, но това не означава, че сте слаби. Престоят на открито може да ви помогне да презаредите батериите си.

Скорпион – В бързането си да се справите с проблемите, които ви стресират, със сигурност ще предизвикате някакво напрежение около себе си. Спрете да се опитвате да контролирате всичко и планирайте предварително нещата.



Стрелец – Ще бъдете изпълнени със силна доза оптимизъм и ще решите някои проблеми, вместо да им позволите да ви потискат. Кажете сбогом на хаоса. Не позволявайте на песимистите да развалят настроението ви.

Козирог – Не приемайте думите на другите за даденост. Понякога хората казват едно, а мислят съвсем друго. Ако можете, опитайте се да си легнете по-рано днес. Защото в противен случай рискувате изобщо да не заспите.

Водолей – Може да чувствате, че нещата не вървят със скоростта, която бихте искали, но сега е моментът да се погрижите за детайлите и да тръгнете напред. Никой не казва, че промяната е лесна, но когато имате шанса, възползвайте се от нея.

Риби – Продължете да постоянствате и не се отказвайте пред първото препятствие. Ако се чувствате уморени от всички отговорности през деня, бъдете грижовни със себе си тази вечер и си дайте това, от което се нуждаете.