Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Важен ден за Скорпиона, независимост за Стрелеца

Овен - Изправете се спокойно срещу забързаното темпо на деня. Днес ще научите, че личните отношения не могат да бъдат планирани и винаги са неочаквани. Винаги може да има бурни ситуации, които да ви изтласкат до вашите граници.

Телец - Пазете се от общуване с агресивно настроени личности, както и от битови инциденти. В началото на деня ще се почувствате емоционално по-неустойчиви, но после всичко ще е наред. Благоприятен период за единение с близки и любими хора.

Близнаци - След като изпълните ежедневните си задължения, трябва да се опитате да се задълбочите в своя вътрешен мир. Създайте съзерцателна атмосфера с приглушена светлина, ароматни масла или медитативна музика. Така ще забравите забързаното темпо на света и можете да придобиете дълбока релаксация.

Рак – Уравновесете чувствата си, тъй като безпокойствието и емоциите ви пречат да бъдете достатъчно разумни и обективни. Ако е възможно, прекарайте този ден на открито. До края на деня можете да се отървете от безпричинното безпокойство и недоволство.

Лъв – Днес мнозина ще получат силни импулси за общуване с противоположния пол. Не крийте вашите желания и не се срамувайте от тях! Отделете си време за това, което сте намислили да правите.

Дева – Денят вероятно ще е малко монотонен за вас. Това е подходящ момент да се погрижите за домашните си дела. Не е препоръчително да харчите повече, отколкото позволява бюджетът ви. Избягвайте споровете и разправиите с близките си.

Везни – През днешния ден по-малко давайте съвети на другите, особено, ако не са ви поискани такива. Оставете всеки сам да се оправя със своите си проблеми, а вие гледайте вашите. Повече енергетични ще бъдат сутрешните и вечерните часове на деня.

Скорпион – Важни събития не се очакват. Не вярвайте на всичко, което другите ви казват: някой може умишлено да иска да ви подведе. Посветете този ден на любимите си занимания или го прекарайте с близки хора.

Стрелец – Днешният ден може да ви донесе чувство на свобода и независимост. В края на краищата всичко зависи от самите вас и вашето настроение. Управлявайте емоциите си. Заемете се с външния си вид - постарайте се да изглеждате великолепно.

Козирог – Днес ще ви е необходимо да проявите повече гъвкавост, намиране на компромис за излизане от трудно положение. В личните взаимоотношения може да възникне напрежение, но сериозни конфликти могат да бъдат избегнати.

Водолей – Умереността трябва да се превърне в девиз за вас през днешния ден. Старайте се да не се поддавате на дебнещите изкушения и съблазни. В общуването лесно ще предразполагате хората към себе си.

Риби – Ако принадлежите към пасивният вид Риби, то може да се омързеливите и по такъв начин да пропуснете добри шансове. Ако сте енергични и дейни, то ще успеете да яхнете вълната на мощен емоционален подем.