Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Вдъхновение за Близнаците, Везните решават проблеми


Овен – Трудности могат да възникнат, но вие решително и смело ще премахнете всичко, което не ви интересува и пречи на живота ви. Любовният ви живот ще бъде вълнуващ и много интензивен.

Телец – Днес може да има необичайни събития, неочаквани ситуации, но късметът (или шансът) ще ви помага да ги преодолеете. Научете се да различавате истинските комплименти от фалшивите ласкателства.

Близнаци – Денят носи вдъхновение. Добрите аспекти, които планетата Меркурий прави към знака ви, ще ви помогнат да преодолеете това, което сега изглежда толкова трудно. Привличате другите със своя чар и неизразимо красива усмивка. Можете да бъдете в центъра на вниманието без никакви усилия.


Рак – Не изисквайте прекалено много от себе си. Чувствата ви правят слаби и могат да ви подведат. Освободете се от носталгията и се наслаждавайте на настоящето. Поемете контрола над живота си, така че всичко да се развива според вашите желания.

Лъв – Може да е по-добре да предприемете малки, но сигурни стъпки, отколкото да се впуснете в рисковани. Това не е подходящ момент за рискове и сключване на несигурни сделки или инвестиции.

Дева – Работете по проекти или дела, които вече сте започнали и не приемайте нови, докато не завършите старите. Не е изключено да срещнете пречки. Може да се чувствате напрегнати заради близък човек.

Везни – Възможно е да има добри перспективи пред вас и ако знаете как да се възползвате от отличните възможности, които ви предстоят, някои от проблемите ви ще бъдат решени почти без да осъзнавате.


Скорпион – Изградете стена пред сърцето си и пропускайте през портата само онези хора, които заслужават място в него. Не всеки ви показва истинското си лице, бъдете внимателни. Възможни са любовни проблеми или терзания.

Стрелец – Не можете да имате всичко, което ви харесва. Укротете своята импулсивност и не изпадайте в изкушение. Може да изпитате ниско самочувствие поради несподелена любов или флирт. Не се отчайвайте, дайте си време.

Козирог – Научете се да бъдете по-толерантни и да приемате мнението на близките си. Някой, който до вчера ви се е умилквал, днес може да се обърне срещу вас. Не се нервирайте, не си заслужава.


Водолей – Ще бъдете пълни с енергия на работното място и ще мотивирате колегите си. Избягвайте спорове и конфликти. В любовта бъдете внимателни и оставете партньора си да изрази мнението си.

Риби – На работното място не започвайте нови проекти, преди да завършите започнатите. Ще помогнете на някой, който ще ви е благодарен за този жест. Ще научите нови и полезни неща. Отървете се от съмненията и повярвайте повече в себе си.