Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни - внимавайте, Раци - идва ново начало в живота ви

Денят е добър за посещение на роднини. Отличен ден за общуване с приятели и семейство. Въпреки това, всякакви кавги ще водят до големи отрицателни последици, така че в комуникацията трябва да покажете специален такт и добра воля. Важно е да не спорите с никого и да не проявявате излишна гордост.

Овен –
Не очаквайте да ви се получат нещата, без да правите нищо. Възможно е да се наложи да правите избор, който ще е много важен. В личен план могат да настъпят незначителни промени или да се сдобиете с нови придобивки.

Телец –
Денят има нестабилна енергия, затова внимавайте. Посветете времето на домашните си задължения, почивка, лично хоби. Ако възникнат проблеми, приемете компромисно решение. Намалете контактите до минимум.

Близнаци –
Бъдете тактични и дипломатични в общуването си, отнасяйте се с разбиране към проблемите на другите хора. Така ще се радвате на хармония в отношенията. Денят не е много подходящ за установяване на нови контакти, обсъждане на нови перспективи.

Рак – Може би сте в период на неопределеност или несигурност. Ако вземете важно решение на този ден, то ще бъде правилно, защото успявате ясно да видите цялата картина. Навлизате в период на изцеление и растеж, идва време за нови начала.

Лъв –
Денят за едни ще премине спокойно, но за други може да се окаже малко напрегнат. Ако не внимавате, е възможно да възникнат спорове и разправии, които могат да прераснат в по-голям конфликт.

Дева – Днес планирайте класическа вечер със семейството. Играйте с децата, направете вкусна вечеря, гледайте интересен филм преди лягане. Любовни страсти не са планирани, но има шанс да получите значителна доза духовна топлина.

Везни –
Като цяло днешният ден не е толкова благоприятен. Необходимо е да сте внимателни и рационални в действията си. Не се поддавайте на първичните си импулси. Обърнете повече внимание на дома и семейството.

Скорпион –
Днес внимавайте за провокации. Настроението ви ще бъде тясно свързано с това колко добре сте се наспали. Не се опитвайте да контролирате всяка ситуация в отношенията. За предпочитане са компромисите и отстъпките.

Стрелец –
Днес можете да овладеете всяка една ситуация, но това ще зависи до колко бързо ще можете да вземете правилното решение. Ще бъдете заети предимно с въпроси, свързани с дома и семейството.

Козирог – Денят се развива добре, но човек никога не е застрахован срещу неприятности. Не се поддавайте на провокации. Запазете спокойствие при всякакви обстоятелства. Не се лишавайте от възможността да бъдете щастливи.

Водолей –
В днешния ден е добре да намалите критичността и взискателността по отношение на партньора и останалите. За свободните представители на знака днес не е желателно да поемат инициативата в общуването с партньори.

Риби –
Вероятно сте готови вече за празника, но ако продължавате да обикаляте по магазините в търсене на подаръци, бъдете предпазливи и внимателни в търговските центрове и на многолюдни места. Трябва да сте наясно с потенциалните рискове.

Четете още:

Най-точният хороскоп за първия месец на новата 2022-ра