Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, бъдете дискретни! Водолеи, обърнете внимание на половинката си

Денят е много благоприятно време за работа, активност, комуникация.

Овен – Днес звездите ви съветват стриктно да се придържате към поставените правила и ангажименти. Инициативите, опитите да се изявите или да бъдете в челните редици на събитията са нежелателни.

Телец – Денят е благоприятен. Дава възможност да се реализират смели идеи, но е много важно да не бързате и да преценявате внимателно обстановката. Спокойно анализирайте получената информация, не бързайте да правите заключения.

Близнаци
– Благонадежден ден. Обстоятелствата може да изискват да сте по-гъвкави. Ще успеете да изпълните всичко, което сте планували. Останете отворени за нови възможности, но също така бъдете предпазливи.


Рак
– Днес сте склонни да възприемате житейските обстоятелства по-позитивно. От начина ви на действие зависи как ще премине денят. Добре е да имате търпение и да не говорите прекалено много – така ще бъде много по-лесно да се избегнат излишните спорове.

Лъв – Не е желателно да създавате провокативни ситуации и да участвате в тях. Намалете излишната активност и не се отдавайте на импулсите си ненужно. Много хора ще се излъжат по привидното ви външно спокойствие.

Дева – Денят ще протече гладко. Ще съумеете да се справите с многобройните задачи. Вашето положително отношение ще ви прави лесни и приятни за общуване. Луната ще способства за хармонизиране на партньорските ви отношения.

Везни – Използвайте добрите влияния да подобрите отношенията в семейството. Бъдете дискретни и упражнете контрол над емоциите си. Ако сте били скарани, сега е време да заровите томахавката и да изпушите лулата на мира.

Скорпион
– Това е ден за разширяване на кръгозора ви по всякакъв начин. Искате да си починете от всякакви по-сериозни ангажименти и да посветите малко време на общуването с приятели. Днес е подходящ ден за това!


Стрелец
– Не се изморявайте ненужно, като се заемате с прекалено много задачи, концентрирайте се върху най-належащите неща. Среща с близки приятели ще бъде много приятна и интелектуално стимулираща.

Козирог
– Днес ще искате да се отърсите от всички задължения, които сте имали през предишните дни, както и да си прекарате добре в компанията на любимите си хора. Няма да свалите усмивката от лицето си, а доброто ви настроение определено ще бъде забелязано от хората около вас.

Водолей –
Дори да има трудни моменти в любовта и връзките, ще имате възможност да ги разрешите по най-добрия възможен начин. Постарайте се да обърнете повече внимание на любимия човек, не пренебрегвайте неговите нужди.

Риби – През последните дни сте твърде напрегнати и изнервени, което се отразява на всичките ви отношения. Засега няма да е лошо да отделите малко време за почивка или нещо, което да ви отпусне и развесели.