Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, бъдете искрени с половинката си

Овен – Денят изисква внимание по финансовите въпроси. Не е желателно да се сключват големи сделки, да се подписват важни документи. Бъдете придирчиви към контактите, има риск да се доверите на ненадежден човек.

Телец –Виждате по-ясно бъдещето и вече знаете как да се отървете от лошите навици, нещата и хората, които ви дърпат надолу. По-добре е да контролирате емоциите си и по този начин ще запазите енергията си.

Близнаци – Много неща ще се случват около вас, не се опитвайте да се включите във всичко. Вие сте много емоционални и променливи в желанията. За да се чувствате комфортно в собствената си кожа, трябва да увеличите самочувствието си.

Рак – Твърде е вероятно да бъдете провокирани и съзнателно подтиквани към определени действия. Този ден ще ви донесе малко домашни грижи. Бъдете внимателни - има опасност от инцидент, но може и да ви се размине.

Лъв – Действията ви ще говорят по-красноречиво от думите ви. Пестете жизнените си сили, които леко намаляват. Една промяна на обстановката ще ви повлияе значително добре на ума и тялото. Ще се почувствате комфортно в обществото на ваши приятели.

Дева – Ще бъдете упорити и това може да даде положителни резултати за промяна. Не пренебрегвайте подробностите на работата. Посветете се максимално на себе си и не се чувствайте виновни за това.

Везни – Това е времето, в което да се съсредоточите върху някои по-трудни задачи. Спазвайте стриктно правилата и избягвайте грешките. Не очаквайте вашият партньор да прочете мислите ви, направо си кажете какви са очакванията ви.

Скорпион – Въпреки че сте човек, който предпочита спонтанността, днес планирайте нещата. Останете спокойни и се отдръпнете, ако имате нужда да помислите по-добре. Приятелски разговор ще ви помогне да се насочите към правилния път.

Стрелец – Днес не е ден за бленуване, а за реализация. Запретнете ръкавите си и се хвърлете в действие. Проектите, които сте започнали трябва да бъдат завършени, затова обърнете внимание на сроковете.

Козирог – Луната във вашия знак ви прави очарователни, но също така ви дава емоционалност и нестабилност до такава степен, че ще имате трудности при вземането на решения по ежедневните проблеми.

Водолей – Ако някой от семейството се опита да обсъди с вас неприятни въпроси, по-добре е да се избегне прекомерната откровеност и да прехвърлите разговора на друга тема. Ще допуснете голяма грешка, ако позволите на други хора да вземат решения от ваше име. Поемете отговорност!

Риби – Вашата обективност ще ви помогне и ще повиши авторитета ви в очите на другите. Настойчивостта и целеустремеността ще ви помогнат да постигнете успех. Вие се справяте добре със сложните въпроси