Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, бъдете практични! Козирози, не поемайте твърде много ангажименти

Овен – Бъдете много внимателни този ден. Старайте се да не извършите нищо глупаво. Има вероятност да направите непростима грешка, за която по-късно ще съжалявате. Въпреки факта, че сте склонни да бъдете практични и имате нужния самоконтрол, можете просто да се „спънете” сериозно.

Телец – В къщи ще има повече притеснения от обикновено. Не са изключени битовите проблеми, чието решаване ще изисква разходи. Следобед за някои от вас може да настъпят неочаквани промени, които ще ви принудят да промените плановете си.

Близнаци – Не хабете излишна енергия да мислите за това, което не можете да направите. Концентрацията ви е необходима за други важни неща. Обстановката ще се подобри по-скоро, отколкото си мислите.


Рак – Малко трудно ще можете да осъществите всичко, което сте планирали за деня. Ще бъдете фокусирани върху работа, но не забравяйте да отделите достатъчно време да си починете и да отпуснете ума си. Любовните срещи ще бъдат твърде емоционални.

Лъв – Днес ще искате да обхванете толкова много неща наведнъж, че вашата енергия се разпилява във всички посоки и така се отдалечавате от целите си. За предпочитане е да вървите бавно напред, стъпка по стъпка.

Дева – В днешният ден се очаква трудна ситуация на работното място, но благодарение на вашата общителност и умения ще можете да оправите всички несъответствия. Съсредоточете се върху практичните неща.

Везни – Днес бъдете практични. Отървете се от ненужните неща, внесете чистота и ред в личното си пространство и във вашите дела. Добре е да се ръководите в днешния ден от принципа на здравия егоизъм и смело да поставите личните си нужди на първо място.


Скорпион – Що се отнася до любовта, изглежда партньорът ви постоянно ви се оплаква, че не обръщате достатъчно внимание. Е, ако се замислите, всъщност има право! Трябва да направите всичко, което можете и да отделите малко време, за да останете сами. Това ще помогне за укрепване на връзката между вас.

Стрелец – Днес ще сте податливи на емоциите и чувствата, трудно ще останете верни на своите принципи, тъй като денят ви ще бъде изпълнен със съблазни и изкушения, на които няма да бъде лесно да устоите.

Козирог – Графикът ви е малко претоварен и вероятно се намирате под значителен натиск. Просто сте поели твърде много задачи и всичко ви притиска, всички задължения и отговорности, които сте призовани да изпълните.


Водолей – Проявете предпазливост при финансовите въпроси. Също така е препоръчително да избягвате контакти с хора, които са ви неприятни, тъй като подобни срещи могат да развалят настроението и да възпрепятстват изпълнението на плановете ви.

Риби – Не са изключени напрегнати моменти в общуването с близки хора. За съжаление не винаги сте разбрани правилно. Въпреки това, скоро ще бъде възможно да се намери общ език и хармонията ще се върне в отношенията.