Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, бъдете внимателни с финансите!

Овен – Малко трудно ще се съсредоточите върху делата си, твърде често ще се разсейвате. Възможно е до края на деня да съжалявате за изгубеното време, изгубените възможности. Но не падайте духом и не се предавайте на униние. Ще мине малко време и ще имате възможност да наваксате.

Телец – Много от вашите решения са продиктувани от интуицията и едва ли бихте могли да ги обясните логично. Не планирайте нещата предварително, но бъдете предпазливи и не бъркайте спонтанността с невниманието. Важно е да можете да се справите със стреса.

Близнаци – Не трябва да разчитате на безусловно разбиране и одобрение от околните, но все пак можете да получите тяхната помощ и подкрепа. Втората половина на деня е подходящо време за всякаква дейност, която изисква творчество и изобретателност.

Рак – Ако имате напрегнати отношения, сега ще можете да ги подобрите. Възможни са непредвидени форсмажорни обстоятелства. Ако още сте сами, една случайна среща може да се превърне в началото на нова връзка.

Лъв – Днес ще се изправите пред непредсказуемостта на поведението на други хора. Колкото по-близък ви е човека, толкова по-болезнено ще възприемете неговите думи и постъпки. Във ваш интерес е да запазите вътрешно спокойствие и равновесие.

Дева – Първата половина на деня ще бъде изпълнена с безсмислена суетня. Празните разговори отнемат много ценно време, в което можете да свършите нещо полезно. Ще трябва да отговаряте търпеливо на въпроси, които далеч не винаги ще са тактични.

Везни – Звездите ви съветват да бъдете по-внимателни с финансите, не е желателно да се впускате в никакви приключения и съмнителни мероприятия. Ще има възможност да се коригират старите грешки, да се решат проблеми.

Скорпион – Настроението ви ще е малко непредсказуемо и несигурно за вас и за околните. Много представители на вашия знак ще получат комплименти от хората около вас, лесно ще е да се запознавате и да общувате, да давате и получавате подаръци и да признавате чувствата си.

Стрелец – Днес ще бъдете търпеливи и целеустремени. Дръжте се дипломатично, недейте да противостоите на другите и избягвайте да влизате в открит конфликт с тях. Не се дразнете от малките неща. Жертви на лошото ви настроение може да станат именно тези, които не бихте искали да обидите.

Козирог – Не е безопасно да се поддавате на внушения, импулси, пориви. Някои от вас ще имат проблеми, свързани с внезапна промяна на плановете. Възможно е да се върнете към стари идеи. Имате шанс за интересна среща.

Водолей –Денят е изпълнен с нарастващи импулсивни и неконтролируеми страсти. Опасно е да се предадете на агресивни отмъстителни чувства, за да докажете нещо. Може да спечелите от добра инициатива. Тези, които са сами имат шанс да си намерят нови фенове.

Риби – Във вашите постъпки ще се водите от чувствата си. Лесно е да привлечете вниманието на противоположния пол върху себе си. Тези, които са сами, имат шанс за многообещаващо запознанство. Не се страхувайте и вие да поемете инициативата.