Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, чарът ви привлиза любов днес, Телци - намирате сродната си душа

Период на положителна енергия. Добре е да започнете нещо ново, да общувате с роднини, както и за хармонизиране на партньорските отношения.

Овен –В отношенията с другите се опитайте да избягвате критики и резки изказвания, важно е да избягвате кавги и разногласия, ще бъде трудно да възстановите отношенията. Не са изключени непредвидени разходи и финансови загуби.

Телец – Очакват ви невероятни събития и много положителни емоции. Във връзка със сродната си душа е време да поговорите искрено и сърдечно и да обсъдите проблемите помежду си. Можете да намерите компромис.

Близнаци – Не се оставяйте да бъдете въвлечени в клюки и интриги, фокусирайте се върху това, което е наистина важно. Правилно преценявайте силите си, не поемайте прекалено много задължения на плещите си, защото ще трябва да се справите с цялата работа сами.

Рак – Важно е да запазите спокойствие и да не давате воля на негативните емоции. Ще бъде трудно да намерите общ език с другите, възможно е хора, които са събудили симпатия у вас, сега да ви разочароват.

Лъв – Важно е да не си губите времето в празни приказки и безсмислени спорове, вършете важните неща. Не са изключени финансови затруднения, но те са временни и скоро ще се подобри положението. Имате възможности да промените живота си към по-добро и е важно да не пропускате своя шанс.

Дева – Днес можете лесно да решавате обичайните задачи и да прилагате творчески подход дори към рутинните задължения. Възможни са неочаквани подаръци, изненади и/или прояви на внимание, които ще ви зарадват.

Везни – Инициативността в личните отношения ще доведе до желаните резултати. Слушайте интуицията, това ще ви помогне да изберете правилния път. Ако сте необвързани и все още търсите вашата половинка, тогава оставете личния си чар да свърши своята работа и да привлече към вас човека на вашите желания!

Скорпион – В този ден всичко ще се нареди за вас по най-добрия възможен начин. Щастлива случайност ще ви помогне да промените живота си към по-добро. Не са изключени парични постъпления, придобивки и/ или ценни подаръци.

Стрелец –Инициативността и решителността ще ви помогнат да осъществите плановете си. Добър ден за решаване на финансови въпроси и пазаруване. Ако имате романтичната среща, тя ще бъде незабравима.

Козирог –Изключително важно е да запазите спокойствие и разум, колкото и трудни да са обстоятелствата. Можете да разрешите всеки проблем и да преодолеете много неща, ако не оставите емоциите си да излязат извън контрол.

Водолей –Не най-лесният ден ви очаква. Можете да успеете, ако действате нестандартно и поемате рискове. Тези, които работят под ръководството на жени, могат да развият обтегнати отношения в екипа. Трябва спокойно да се отнасяте към малките неприятности, този период няма да продължи дълго.

Риби – Обичайните задължения може да отнемат повече време. В този ден Рибите ще имат възможност да видят хора, които са им липсвали. Не са изключени и нови запознанства, които ще ви накарат да погледнете по различен начин на живота.