Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, дайте си почивка от проблемите. Скорпиони, не наливайте масло в огъня

Овен – Може би сте в период на неопределеност или несигурност. Ако вземете важно решение днес, то ще бъде правилно, защото ясно виждате цялата картина. Навлизате в период на изцеление и растеж, идва време за нови начала.

Телец – Енергията и радостта от живота ви преизпълват дотолкова, че другите просто не могат да не го забележат! Използвайте шансовете, които съдбата ви поднася. Днес е подходящо време за шопинг, забавление и активна почивка.

Близнаци – Освободете се от съмненията, действайте решително и всичко ще бъде наред с вас. Най-важното е да се отпуснете и да останете в хармонично настроение. Свободните представители на зодиакалния знак ще привлекат вниманието на противоположния пол.

Рак – Решаването на битовите проблеми може да отнеме по-голямата част от деня. Може да има разногласия с най-близките хора. Ще бъде особено трудно да се разбирате с по-възрастните роднини, те могат да се опитат да ви окажат натиск.


Лъв – Отнасяйте се с това, което се случва по философски начин. Периодът на изпитанията завършва, звездите отново връщат своята благосклонност към вас. Не се поддавайте на емоциите, вземайте добре обмислени решения.

Дева – Бихте искали да си починете и да се отпуснете, но това не е толкова възможно, защото ви чакат куп неща. Не прекалявайте с твърде много дейности и не правете всичко наведнъж. Не бъдете твърде взискателни и критични към любимия човек.

Везни – Не реагирайте бурно на всяка дреболия и не предизвиквайте ненужни спорове. Пазете енергията си. Дайте си почивка от проблемите. В любовта ви владее монотонността, така че трябва да направите нещо по въпроса.

Скорпион – Днес е по-добре да се избягват конфликти, тъй като са в състояние да развалят най-топлите отношения. Не спорете, не наливайте масло в огъня и нещата могат да се разминат безболезнено.

Стрелец – За вас ще бъде голямо предизвикателство да преодолеете нетърпението и да се контролирате, но намалете темпото и динамиката на живота, за да се почувствате по-спокойни. В чудесно настроение за всякакви любовни приключения сте.

Козирог – Постарайте се да усетите накъде духа вятъра, да вземате решения бързо, но не насилвайте събитията. Всеки разговор, както и контакт с възрастни хора може да се превърне в повод за спорове.

Водолей – Не пренебрегвайте съветите, които другите ви дават, но не трябва да ги прилагате на всяка цена, достатъчно е само да ги имате предвид. Изследвайте нови удоволствия в любовната област, за да избягате от монотонността.

Риби – Имайте предвид, че съдбата е готова да ви покаже своята благосклонност и да ви изведе до нови пътеки, но за да се възползвате от щастливия шанс, е необходимо да го съзрете! Бъдете нащрек!

Четете още: Каква е мисията ви в живота според зодията