Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, денят ви носи страст и романтика

Овен- Днес работете по-усърдно и съсредоточено. За друго късметът може и да ви изневери. Възможно е да се породят спорове и разправии с близките. Стремете се да запазите търпение и да съхраните вътрешното си равновесие.

Телец- Отстранявайте твърдо всеки опит за вмешателство в личните ви работи. Не допускайте никой да ви манипулира и да ви казва какво да правите. Ако се налага да имате работа с по-висши инстанции, вероятно ще срещнете спънки.

Близнаци- Денят е благоприятен за много неща. Има вероятност някой грубо да наруши душевният ви комфорт, но по-важно е как вие ще приемете нещата. Избягвайте всякакви финансови действия и решения.

Рак- Прекомерното общуване в днешния ден и обръщане внимание на хората и техните проблеми, може наистина да ви изтощи. Ще почувствате силно привличане към човек от противоположния пол.

Лъв- Денят може да се окаже много добър за вас. Подходящо време да захвърлите грижите и да помислите за по-хубави неща. В любовен план е благоприятно за инициативи. Време за любов – отворете сърцето си!

Дева- Не изпадайте в дребнавост и не приемайте много навътре думите на другите. Ако се вживявате и задълбочавате, ще развалите още повече настроението си и отношенията. Любовната ситуация е стабилна, просто трябва да вярвате, че нещата се случват в свое време.

Везни- За предпочитане е да прекарате повече време в уединение, но вечерта можете да направите точно обратното – да си потърсите приятна компания. Не е нужно да чакате Свети Валентин, младата Луна в сектора на любовта в този прекрасен ден може да ви донесе страст и романтика.

Скорпион- Може да направите малка корекция на външния си облик. Опитайте малко по-друг стил и ще предизвикате възторжени комплименти. Едно такова освежаване ще повдигне самочувствието ви и ще внесе лек полъх в еднообразният ви живот.

Стрелец- Не насилвайте съдбата - някои обстоятелства могат да се обърнат срещу вас. Не пренебрегвайте желанията на близките си, бъдете внимателни към тях. Така и вие ще сте добре. Време е за нови контакти. В областта на любовта изгладете недоразуменията.

Козирог- Днес вземете решение да обичате повече себе си и да направите нещо добро за самите вас. Намерете подходящите приятели, за да увеличите удоволствието си. Може би точно те ще бъдат двигателите на позитивна промяна в личния ви живот.

Водолей- В днешния ден мнозина ще обърнат нова страница в живота си и ще започнат на чисто. Имате зелена светлина, за да направите смели промени в живота си. Време за любов и всичко останало. Денят ще завърши с щастлив край.

Риби- Днес избягвайте да експериментирате. Помагайте с каквото можете на ближните си и те ще са ви благодарни. Да раздавате добро, дори колкото една прашинка, пак е добро дело. Бъдете предпазливи с домашната техника и много внимателни с тайните любовни афери.