Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, денят ви обещава приятни промени. Стрелци, време е за романтика

Добър ден за запознанства, общуване, среща с приятели, за контакт с природата (ако е възможно), така че пробудената енергия да запълни тялото ви. Проявете доброта и разбиране към хората.

Овен – Луната в хармоничен аспект с вашия управител Марс в следобедните часове ще ви донесе изблик на импулсивност, решителност и енергия. По-добре е да избягвате дискусии, които не водят до никъде. Правете неща, които ще ви отпуснат.

Телец – Тази неделя е наистина трудна за вас, тъй като ви поставя в процес на вземане на решения или ясни позиции по въпроси, свързани с бъдещите ви планове. Трябва много внимателно да обмислите думите, които ще кажете, за да избегнете, доколкото е възможно конфликти и реакции.

Близнаци – Неделята ще е пълна със задължения към дома и семейството. Може да се наложи да приемете, че това няма да е свободен уикенд и е добре да нямате големи очаквания. Откраднете няколко часа сън.

Рак – В неделя се опитайте да облекчите този стрес, който може да дойде от собствения ви страх, че може да не успеете да постигнете определени неща. Опитайте се да успокоите ума си и да го освободите от негативни.

Лъв – Внимавайте да не пренебрегвате някои ситуации, които трябва да бъдат решени незабавно и не позволявайте на никого да се намесва в плановете ви. Планетите ви благоприятстват да направите прочиствания и да премахнете всичко, което ви притеснява.


Дева – Луната, движейки се през вашия знак,б ще срещне Марс, Нептун, скоро и Плутон, което прави още по-лесно определянето на приоритети и цели и следване на програма за постигането им. Очевидно не е най-отпускащата неделя, но това не означава, че няма да имате възможности да правите забавни неща.

Везни – Времето, прекарано в компанията на близки хора, както и непринудените разговори с тях, ще заредят батериите ви за по-дълъг период от време. В личните взаимоотношения може да сте доволни от някои приятни промени.

Скорпион – Неделя ви предлага да правите неща, които ви харесват, да споделяте времето си с близките и семейството си и да се отпуснете малко след тежка седмица. Отделете малко повече време за себе си.

Стрелец – След напрегнатите дни, сега трябва да си починете добре. Опитайте се да се отпуснете колкото можете и да видите нещата в по-положителна светлина. За любовта денят обещава да бъде благоприятен. Възможно е да има промени, които да са положителни за вас.

Козирог – Луната прекарва целия неделен ден във вашия приятелски знак Дева и хвърля светлина върху истините в живота ви - тези, които понякога не смеете да видите. Не запълвайте деня си с хиляди задължения и отговорности, проявете повече гъвкавост, без да прекалявате с умората.

Водолей –Луната се движи в неутрална за вас посока. Но това е ден, в който да се отпуснете малко, да направите нещо по-забавно, което ще ви хареса. Ден, прекаран със семейството и спокойна атмосфера, това ще укрепи силите и духа ви.

Риби – Обърнете специално внимание на семейните отношения или отношенията със съквартирантите и хората, с които живеете. Възможно е по-нервна атмосфера у дома. Избягвайте да се разстройвате във връзката си днес, защото ще загубите контрол и ще кажете думи, които ще доведат до интензивни противоречия.