Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес имате всички шансове за успех!

Овен – Препоръчва ви се активна почивка, благодарение на която ще се чувствате много по-енергични и по-весели. Любовните взаимоотношения изискват повече внимание. Въздържайте се от ненужни критики към партньора си.

Телец – Нервността, която чувствате, ще се прояви под формата на храносмилателно разстройство. Намерете подходящ начин за релаксиране - насладете се на продължителен топъл душ, отидете на масаж или се излежавайте на дивана с книга. Чувственият живот ще бъде интензивен.

Близнаци – Поради увеличаването на вашите делови задължения, ще пренебрегвате други аспекти на живота. Вашият партньор може да остане доста разочарован. Някои ще мислят за смяна на работата, но засега всичко ще остане само като идея.

Рак – С изключителен чар и привлекателност ще привличате вниманието на околните. Ако търсите флирт, лесно ще съблазните този, който ви харесва. Обърнете повече внимание на здравословното хранене. Стойте далеч от твърде много мазни и пикантни ястия, които ще повлияят на стомаха ви.

Лъв – Днес ви очаква спокоен ден, без ярки събития. В името на емоционалния баланс е по-добре да избягвате споровете и изострянето на конфликти. Ако не сте се срещнали още с любовта, обстоятелствата ще ви позволят да установите контакт с лицето, което ви интересува.

Дева – Шефът ви ще хареса бързината, с която можете да намерите решения на проблемите. Ще бъдете привлечени от весели и приятелски настроени хора, с които ще можете да говорите за интересни ежедневни теми.

Везни – Има възможности за интересни срещи, които могат да се случат навсякъде. Новите взаимоотношения имат всички шансове за успех, особено ако връзката ви е по-скоро базирана на добро общуване и по-малко страст.

Скорпион – Самочувствието ви ще зависи от настроението и емоционалното ви състояние. Отделете внимание на вашите нужди и се заобиколете с хора, които ви обичат и подкрепят. Ако не сте доволни от любовния си живот, ще имате възможност сега да решите проблемите.

Стрелец – В този ден някои Стрелци ще се окажат в плен на илюзиите, свързани с любовните взаимоотношения. Старайте се да не гледате партньора си през розовите очила, защото може да останете разочаровани, но през черните също не трябва.

Козирог –
Днес ще обърнете поглед едновременно към миналото и към бъдещето. Звездите ви съветват да не нарушавате благоразположението на духа с преждевременни маневри или закъснели експерименти. Ако искате хармонични отношения с партньора си, повече слушайте, отколкото да говорите.

Водолей – Днес не е безопасно да се поддавате на изкушенията, да се ръководите от обидата и да реагирате на провокации. Това не е добър ден за активен старт, тъй като това ще ви създаде много ненужни проблеми.

Риби – Трябва да се има предвид, че пътеводната звезда, която от дълго време осветява вашия път, променя траекторията. В близко време рискувате да останете без морална и духовна подкрепа.