Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес късметът ви се усмихва влюбено

Овен - Този ден ще бъде доста приятен, въпреки че може да срещнете някои трудности. Независимо от факта, че се разбирате добре с хората, някои от вашите действия или изявления ще предизвикат негативна реакция у другите.

Телец – Вие сте човек, който знае какво иска и който влага всичките си усилия да получи желаното, въпреки че днес съдбата може да усложни всичко малко, за да ви подложи на изпитание. Бъдете спокойни, защото в крайна сметка ще постигнете целите, които сте си поставили.



Близнаци – Нека умът ви бъде бистър, тъй като може да се сблъскате с напрегнати ситуации. Меркурий ще ви помогне да постигнете яснота на идеите и да успеете. Любовта ще ви успокои и ще можете да изживеете магически моменти.

Рак – Не се опитвайте да се борите срещу обстоятелствата, а намерете своето място в тях. Не потъвайте в прекомерни размишления. Включете се в потока на деня и пуснете на воля своите емоции. Случайна асоциация с нещо ще предизвика носталгични спомени у вас.

Лъв – Насладете се на всичко добро, което животът ви предлага и се възползвайте от този магически период. Любовта би могла да ви даде щастието, което търсите. Луната ви дава оптимизъм.



Дева – Ако имате случайно лош ден, не се обезсърчавайте, вие сте много стабилен и решителен човек, с голяма сила на волята, която винаги ви помага да постигнете целите си. Луната консолидира вашите планове.

Везни – Ще срещнете хора, които ще заемат специално място в живота ви. Днес късметът ви се усмихва влюбено. Ще получите добри новини за нещо, което ви интересува. Луната във вашия знак засилва привлекателността ви.

Скорпион – Умът ви ще бъде много активен, пълен с нови и освежаващи идеи, а сега е моментът да започнете нещо, което ви е завладяло изцяло. В любовта ще искате да промените нещо, което не ви харесва, но го правите с голямо внимание.

Стрелец – Денят е изпълнен с някаква магия. Ако имате интересни предложения за работа, не бива да ги пропускате. Вашата среда ще ви донесе приятни изненади. Луната ви придава особен блясък.



Козирог – Може би сте преминали през труден етап, но отсега нататък ще преследвате усилено всичките си цели и ще бъдете нетърпеливи и ентусиазирани да ги постигнете. Луната ви стимулира.

Водолей – Не вземайте бързи решения, защото можете да сбъркате и ще бъде трудно да поправите нещата. Възползвайте се от възможностите, които възникват и отклонете предразсъдъците. Луната силно стимулира вашата интелигентност.

Риби – Днес ще осъзнаете колко врати можете да отворите пред себе си, когато наистина поискате. Добър момент е да уравновесите емоциите и чувствата си, да намерите любовта или да укрепите връзката, която имате.