Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес не е време за спорове

Овен – В живота ви може да има някаква промяна, която да ви дестабилизира, но ако останете спокойни и размишлявате, без да се оставяте да бъдете водени от своите импулси, ще успеете в решенията си.

Телец – В началото на деня ще се почувствате емоционално по-неустойчиви, но после всичко ще е наред. Благоприятен период за единение с близки и любими хора, но трябва да проведете диалог и да разберете техните желания, за да избегнете напрежение.

Близнаци –Ако успеете да решите някои прости проблеми ще си възвърнете увереността и оптимизма. Може да се наложи да промените приоритетите си заради някого. Вечерта е подходяща за укрепване на семейните връзки.



Рак – Ще работите старателно по проектите си и винаги ще намерите нещо, което да промените или подобрите. Но не пренебрегвайте семейството си, което е много важно за вас. Знаете, че имате нужда от тяхната подкрепа и обич, за да се чувствате пълноценни и ще трябва да положите усилия, за да съчетаете работата и семейния живот.

Лъв – Правете това, което искате най-много. Не се задоволявайте с малко, когато можете да имате много. Луната може да донесе промени, които да ви изведат на правилния път, за да получите това, което искате.

Дева – Недоверието и страхът от нараняване може да ви накарат да се дистанцирате във взаимоотношенията си. Но добрите аспекти на Венера ще ви помогнат да си възвърнете увереността и ще ви насърчат да се наслаждавате на това, което ви предлага животът.



Везни – Денят е благоприятен за общуване, но внимавайте да не навлизате в спорове. Днес интуитивно ще чувствате какво да предприемете, затова няма риск да загубите. Повечето от вас ще бъдат заети с личните си любовни истории.

Скорпион – Избирате уединението и неприкосновеността на личния живот. Любовта може да бъде меч с две остриета и ще трябва да използвате интуицията си, за да знаете как трябва да действате.

Стрелец – Луната ще ви изпълни с положителни мисли, които ще ви помогнат да видите света с други очи. Отпуснете се и се насладете на свободното си време, имате нужда от него. Това е благоприятен момент за почивка, както и за потапяне в любовна идилия.



Козирог – Необходимо е да се заемете с някои важни семейни въпроси. Близките ви днес са склонни да оставят цялата отговорност върху вас. Опитайте се да не бъдете нервни. Ако запазите спокойствие, със сигурност ще намерите изход от всяка ситуация.

Водолей – Днес ще удържите убедителна победа или ще бъдете компенсирани заради поет риск. Ще разрешите висящите проблеми и ще имате чувството, че си възвръщате контрола над живота си.

Риби – Трудностите, с които в момента сте принудени да се справяте, понякога причиняват стрес и намаляване на енергията ви. Вие героично се опитвате да се задържите на повърхността и да действате така, сякаш нищо не ви притеснява. По този начин вие превъзхождате сами себе си, като искате да покажете колко сте силни.