Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес обгрижвайте половинката си!

Овен- За повечето от вас ще бъде един спокоен и добър ден, ако не обръщате внимание на дреболиите. Подхождайте творчески към решаване на проблемите. Благоприятно време да общувате с приятели.

Телец- За някои може да бъде труден денят. Сега е подходящо време да обменяте информация, да търсите решение на текущите задачи, да правите планове за бъдещето. Правете само това, което ви е приятно.

Близнаци- Денят е добър за творчески изяви. Може да ви споходи някоя оригинална идея, запишете я. Не бързайте в нищо. Нека всяко нещо да следва собственият си ритъм. Избягвайте споровете и разправии днес.

Рак- Днес ще трябва да работите усилено и да проявявате находчивост, за да успеете. Не избягвайте срещите и разговорите с приятели. Добро време за развлечение и изобщо за смяна на обстановката.

Лъв- Днес е актуално правилото: “Който търси, намира.” Не се захващайте за сложни дела. С повече активност ще постигнете желаното, но трябва да пипате с “кадифени ръкавици”. Може да се сблъскате с емоциите и импулсивните постъпки на хората около вас.

Дева- Денят не е подходящ за действие, но времето е добро за планиране. Работата ви може да не е толкова продуктивна, както обикновено, но аналитичните ви умения са страхотни. Доверете се на опита и инстинкта си.

Везни- Нови проекти предприемайте с повишено внимание. Обърнете повече внимание на партньора си. Дори да смятате, че за нещо не е прав, опитайте се да разберете неговата гледна точка.

Скорпион- Развитието на ситуациите зависи до голяма степен от вашето собствено поведение. Вие сте емоционални, не ви е лесно да сдържате своите пориви. Преобразувайте енергията си в нещо позитивно, насочете я към правилното русло.

Стрелец- Днешният ден трябва да премине под егидата - честност, равенство, справедливост. Резултатът от вашия труд зависи от това, доколко сериозно се отнасяте към вашите отговорности. По-малко слушайте мненията на другите.

Козирог- Имате склонност към перфекционизъм. Това обикновено не е лошо, но звездите ви съветват сега да не обръщате твърде много внимание на всяко малко нещо. Не са изключени проблеми в отношенията с близките - предимно от по-старото поколение, но не решавайте нещата в разгара си.

Водолей- Чувствате се освежени и спокойни. Като цяло това е доста спокоен ден, удобен за решаване на текущите жизнени задачи. Постарайте се да планирате от рано деня си и после следвайте предначертаното. Импровизираните решения сега не са много удачни.

Риби- Това, което на пръв поглед ви изглежда романтично и безобидно, в последствие може да се окаже съвсем друго. Звездите ви съветват да държите обстоятелствата под контрол и да обръщате повече внимание на отношенията с близките си.