Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес отделете време за семейството си

Овен – Днес може да бъдете провокирани от нещо и да имате силни емоционални изблици. Ще бъде добре, ако можете да се овладявате и да избягвате конфликтни ситуации. Времето е подходящо да обърнете повече внимание на себе си и собствените си нужди.

Телец – Днес се оставете на потока на живота. Излезте на разходка сред природата, където околната среда ще бъде неизчерпаем източник на оптимизъм и вдъхновение. Благоприятно е за срещи и развлечения. Можете да си позволите малко разточителство за лично удоволствие.

Близнаци – Пазете се от прибързани действия, като всяка стъпка трябва да бъде внимателно обмислена, за да се избегнат заблуждения и грешки. Повечето от вас ще предпочетат да си останат на спокойствие в къщи и ще се съобразяват според семейните планове. Не губете енергия за нови запознанства.

Рак – Някои от вас ще прекарат деня извън всякакви правила и сценарии, обстоятелствата ви дават свободата да следвате инстинкта си. Може да измените на собствените си навици дори. В семейството вашата прекомерна загриженост ще се възприема като деспотична и като на диктатура, което може да ви накара да скара с близките ви.

Лъв – Въпреки, че е добре да използвате деня за почивка, вие сте изпълнени с енергия и не по-малко ентусиазъм, така че можете да предприемете нещо по-активно и интересно. Звездите днес са благосклонни към вас.

Дева – Днес е малко вероятно да имате простор за действия. По-скоро ще трябва да се съобразявате с обстоятелствата и поведението на други хора. Вашият партньор може да покаже особена чувствителност и уязвимост към думите.

Везни – Благоприятни са семейните разходки извън града или срещи с близки приятели. Ще съберете нови впечатления и ще се заредите с позитивни емоции. Ако предпочетете да си останете у дома, вършете по-лека домакинска работа.

Скорпион – Настроението ви ще бъде променливо, с възходи и падения. Семейството е вашето богатство, но днес то ще бъде източник на нервност за вас. Не сте склонни да търпите никакви критики, забележки и капризи.

Стрелец – Днес ще преобладават позитивните емоции. Ще имате възможност да се отдадете на собствените си увлечения, освен ако не се наложи да предприемете нещо различно под напора на обстоятелствата.

Козирог – Днес няма да ви се занимава с нищо. Не е грешно да помързелувате, да полежите повече време в леглото. Ако пък решите да не оставате в къщи, ще преживеете навън много приятни емоции.

Водолей – Днес е добре да прекарате известно време сами. Добрата почивка ще помогне да рестартирате ума. Комуникацията с природата в добра компания ще ви е от полза: ще подобри настроението ви и ще укрепи здравето и самочувствието ви.

Риби – Денят се очертава да бъде спокоен и хармоничен. Малцина ще са принудени да изпълняват някои задължения и няма да имат време за своите желания, но повечето от вас ще могат да прекарат времето според собствените си предпочитания и вкусове.