Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес привличате успеха като магнит

Овен – Един обикновен, спокоен ден, в който няма да може да се събуди вашият вътрешен Супермен. Но ако от вас се изисква да извършите трудов подвиг, вие ще почувствате първична сила вътре в себе си, сякаш истински вулкан се е събудил отвътре.

Телец – Приливът на енергия ви е обезпечен, жизненият тонус се увеличава. Устройте си празник за душата, обърнете се към всички красиво и прекрасно. Това е добър момент да се отървете от старите ненужни неща.

Близнаци – Пречките през деня ще са по-скоро от организационен характер, така че не трябва да изразходвате цялата си енергия за преодоляването им. Ще установите контакт, от който ще бъдете заинтересовани.

Рак – Откажете се от съпротивата, която понякога, подсъзнателно поставяте на промените. Просто трябва да се оставите да бъдете увлечени от събитията и ясно поставените цели. Вие ще бъдете като магнит, който ще привлече най-доброто в живота ви.

Лъв – Преди да кажете нещо, първото помислете. Не забравяйте за дипломацията в отношенията. Не е желателно да обсъждате чувствителни теми с близкия ви човек, защото може да стигнете доста далеч в изясняването.

Дева – Днес отделете внимание върху завършването на започнатите проекти. Съществува вероятност да получите допълнителни приходи - връщане на дълг, получаване на премия, вземане на проценти или застраховка.

Везни – Вие сте уверени в себе си. Ще привличате успеха или късмета като магнит. Въведете ред в личното си пространство и ще се почувствате още по-добре. Някои ще имат неочаквана и вълнуваща среща.

Скорпион – Днес много неща ще ви се изяснят и ще придобиете съвсем друго разбиране за тях, тъй като енергията на деня ще ви избави от илюзиите и ще ви даде възможност реално да погледнете на света около вас.

Стрелец – Плановете, които имате, вероятно ще успеете да реализирате. Опитайте се да се докажете като добри стратези. Не насилвайте събитията, оставете ги на естественият им ритъм и бъдете уверени, че всичко ще се получи както трябва. Има шансове за романтично преживяване.

Козирог – Добре е да се доверите на естествения ход на събитията. Обърнете внимание върху финансовата страна на нещата и направете внимателно разчетите. В партньорството е възможно да настъпи неразбирателство по някои въпроси поради повишена емоционалност.

Водолей – Днес сте общителни и приятелски настроени, очарователни и благи. Дори да попаднете в неловка ситуация, ще успеете да излезете от нея с шега и усмивка на лицето. Имате шанс да осъществите свое желание, но гледайте да стане в първата половина на деня.

Риби – Един добър ден за романтика, така че се възползвайте от щедростта на звездите. Чудесно време да си позволите повече удоволствия. Ако сте сами, не се ослушвайте. Потърсете възможности, общувайте с хората.