Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес се отдайте на романтика

Овен – Не се учудвайте, ако събитията от днес приемат двусмислен характер. Един и същи човек може едновременно да ви създаде вътрешен дискомфорт и да ви помогне да постигнете външен успех.

Телец – Днешните събития могат да отворят нови пътища и врати, да помогнат в прехода, новата трансформацията. Възможна творческа криза или труден момент по въпросите на любовта, във финансовата сфера или вълнение във връзка с децата.

Близнаци – Ситуацията на деня може да ви принуди да бъдете категорични по някои въпроси. Ако дипломатическите мерки не помогнат, ще е необходимо да се използва "тежката артилерия". Използвайте нова стратегия.

Рак – Днес всичко е под контрол, всичко е предсказуемо. Колкото повече работа имате, толкова по-добре. Особено полезна е физическата работа у дома. Подходящ ден за физическо натоварване, но мускулно-скелетната система е уязвима, особено краката, коленете. Внимавайте за наранявания.

Лъв – Личните проблеми скрити от любопитни очи, могат да повлияят на настроението ви. Волно или неволно може вие да провокирате изостряне на обстановката. Обстоятелствата са променливи, така че е нужно тактическа гъвкавост.

Дева – Вашата амбиция в днешният ден ще достигне върха, но това не означава, че трябва да приемете всяка задача, която ще ви бъде дадена. Не жертвайте свободното си време за работа. Внимавайте, вълкът днес може да бъде скрит в агнешка кожа.

Везни – Романтиката на любовта днес може да ви накара да затворите очите си за много неща, така че да забравите здравия разум. Вземайте решения водени не само от емоциите, но и от логиката.

Скорпион – Днес вие ще създадете перфектния баланс между романтичния си живот и работата и това ще отразява позитивно на настроението ви. Възможно е да срещнете голямо предизвикателство в сферата на любовта.

Стрелец – Бъдете гъвкави днес, защото ще трябва да се приспособите към напълно нови обстоятелства. Може да участвате в нов проект, да делегирате задача, която изпълнявате за първи път или да се окажете в нова компания.

Козирог – Не принуждавайте другите да приемат вашите възгледи само защото сте в по-висока позиция в йерархията от тях. Слушайте мненията на колеги, приятели и роднини без предразсъдъци. Никога не се знае откъде ще дойде най-добрата идея.

Водолей – Максимално ефективно използвайте добрите шансове. Вслушайте се в мнението на приятели и роднини. Някои от тях могат да ви дадат остроумни нетривиални съвети, като по този начин разширят представата ви за възможен изход от дадена ситуация.

Риби – В личните отношения е по-добре да се избягват демонстративни оплаквания, прекомерни претенции, сцени на ревност. Не е безопасно да се поддавате на провокациите. Ако сте свободни, очаквайте някой да ви изпрати любовно послание или да ви намекне за симпатиите си.