Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес се отдайте на заслужена почивка

Овен – Пренаредете хаоса около себе си, подредете дома по ваш вкус, реорганизирайте гардероба си. Двойките ще се радват на спонтанно романтично бягство от ежедневието. Всяка една промяна ще засили вашата страст в отношенията.

Телец – Възможни са ситуации, чиито смисъл няма да разберете до края или ще се появят тайни. Звездите ви съветват да претегляте всяка дума, да предвиждате възможните реакции на околните, внимателно да обмисляте дали да споделяте мнението си с тях.

Близнаци
– Ще бъде грешка да се правят големи планове за този ден. Сега сте уморени много повече от обикновено, толкова много неща ще останат незавършени. Наистина се нуждаете от подкрепата на близки хора и ще страдате, ако не я получите.



Рак
– Денят носи пасивност и ви предразполага към инертност. Може да ви липсва желание да се занимавате с каквото и да е или да променяте нещо. Слушането на хубава музика ще подхрани чувствеността ви и ще стимулира въображението ви.

Лъв – Вие се разбирате добре с всички. Можете да намерите нови помощници и съюзници, да срещнете интересни хора. Смяната на обстановката днес би била изключително полезна: всичко ново ви вдъхновява и ви харесва.

Дева – Оставете се на инерцията на деня. Чувствата ви ще са силни и дълбоки. На мнозина умът ще е изпълнен с мисли за любов, тайни срещи, получаване на нови удоволствия. Някои ще търсят забранения плод.



Везни – Отминали са някакви трудностите и се чувствате доволни. Сега се отдайте на кратка и заслужена почивка, за да може да се възобновите и възвърнете към живота. Придържайте се към спокойната обстановка.

Скорпион
– Днес вие ще сте от слънчевата страна на оградата и оптимизмът ще изпълни тялото ви. Ще видите чашата наполовина пълна и ще повярвате, че идват по-добри дни. Няма да сте далеч от истината и днешните събития ще бъдат само предвестник на прекрасния период пред вас.

Стрелец – Звездите ви предсказват хубави неща. Намирате се в творчески подем. Трудно нещо ще помрачи радостта от живота ви. Ако се случи нещо по-различно, това вече зависи от личния ви хороскоп.

Козирог
– Дори да ви устройва мястото ви под слънцето, което заемате, това не е извинение да спирате на едно място. Трябва да вървите напред и това е страхотен ден, в който да обмислите конкретните стъпки, които можете да предприемете, за да повишите нивото си.



Водолей
– Упоритостта ви помага, особено когато трябва да обсъдите важни въпроси. В необичайна обстановка можете да срещнете хора, за които преди това сте чували много интересни неща. Възможно е романтично увлечение.

Риби
– Трудностите остават малко назад. Ще можете успешно да завършите делата си. Ситуацията ви удовлетворява и изпълва с хармония и великодушие. Ще се почувствате стабилни за момента.