Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес ще имате причина да се усмихватe. Стрелци, намалете темпото

Днес ни очакват всевъзможни изненади. Екстремните ситуации падат като сняг върху главата. Уж всичко сме предвидили и сме се подготвили, но не и за обрат на събитията. Наистина ли обаче е неочаквано? Може би тайно сте се страхували от нещо, а мисълта както знаете е материална. Така че настойчивите страхове увеличат вероятността от неприятни събития.

Овен – Трябва внимателно да претегляте всяко свое движение днес и да се държите пресметнато. Планирайте предварително и управлявайте ефективно времето си, за да можете да постигнете целите си. Не забравяйте, че от време на време трябва да правите някои умни маневри.

Телец – Днес планетите са на ваша страна, като ви осигуряват енергията и увереността, необходими ви, за да продължите напред. Възползвайте се максимално от това и преодолейте препятствията по пътя си.

Близнаци – Старайте се да разрешите настоящите проблеми възможно най-скоро. Не е добра идея да започнете някакъв флирт с колега на работа, това няма да продължи дълго. Преди да кажете нещо, помислете, за да не си навлечете неприятности.

Рак – Напълно нормално е, че понякога не знаете какво искате или не сте сигурни. Но винаги трябва да се опитвате да го разрешите. Особено сега може да имате късмет. Член на вашето семейство вероятно ще се нуждае от вашата подкрепа за важен въпрос.



Лъв – Трябва да останете позитивни и да имате вяра в себе си днес. Ако нещо негативно и неприятно ви пресече пътя, не позволявайте да ви отвее. Просто продължете по курса, който сте си определили. Скоро ще намерите решение на проблеми, които са задържали и забавили вашите планове.

Дева – Не бъдете толкова покорни. Това се отнася както за вашата кариера, така и за любовния живот. Не се страхувайте да кажете мнението си и да бъдете себе си. В противен случай никога няма да получите това, което искате.

Везни – Дошло е времето да продължите напред с реализирането на всичките си планове. Направете своя ход и не се страхувайте. Звездите са на ваша страна! Днес ще имате повече от достатъчно причини да се усмихвате на живота.

Скорпион – Дори и да сте изтощени от предишните дни, устоявайте на изкушението да подремнете на работа. Работодателите имат очи навсякъде. Настроението ви не е много добро, но не се тревожете. Обърнете внимание на нещо, което ви харесва.

Стрелец – Ако чувствате, че сте постоянно притиснати от времето и дори нямате време да ядете, трябва да намалите темпото. Вредите и на ума, и на тялото си. Направете списък със задачи по тяхната важност и го следвайте. Ще видите, че правилната организация ще облекчи вашето положение.

Козирог –
Може би ще ви е трудно да реализирате плановете си днес. Ще трябва да съберете цялото си самочувствие и динамика и скоро нещата ще потръгнат отново. Някои хора ще се опитат да ви спънат и да ви извадят от пътя към успеха. Дръжте очите си отворени и ги спрете, преди да получат този шанс!

Водолей – Очаквайте някои трудности днес. Планетите не са толкова благоприятни и няма да ви е лесно да придвижите проектите си напред. Не изпадайте в паника, преди всичко. Опитайте се да избягвате конфликти и спорове с партньора си колкото е възможно повече днес.

Риби – Днес не вярвайте сляпо на всички. Само момент на невнимание е достатъчен, за да ви създаде проблеми. Бъдете търпеливи слушатели. Някой от близките ви може да има проблеми и ще се нуждае от вашата помощ.