Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес ще сте на романтична вълна

Овен - Лунният хороскоп ви съветва да се настроите на позитивна вълна и да вървите напред към целта си. Днес значими събития не се очакват, но от действията ви до голяма степен ще зависи как ще премине втората половина на лунния месец и дали ще успеете.

Телец – Използвайте енергийния си запас разумно, не губете силите си напразно. Помислете как ще използвате предоставените възможности. Не сърдете Луната. Ако забележи, че проявявате мързел или сте несериозни, тя няма да ви помогне в бъдеще, а до реализирането на целта ви остава още малко.

Близнаци –Не бързайте да вземате кардинални решения и избягвайте да правите промени в живота. Днес имате добър запас от енергия, не го губете и действайте конструктивно. Втората половина на деня е подходяща за приятелски или романтични срещи.

Рак –Импулсивната Луна днес ще ви даде невероятна енергия, но тя няма да присъства целия ден, така че не губете предоставените възможности. Много от вас могат да изпитат някаква неувереност, съмнения относно правилността на избрания път, възможностите си, но тези чувства са временни, не им обръщайте внимание, не променяйте решението си.

Лъв – Стабилността ви може да бъде нарушена. Това може да стане както поради външни причини, така и поради вътрешни. Може да не удържите собствените си пориви и да извършите непредвидими действия. За всичко това вина има избликът на енергия, която Луната ви изпраща.

Дева –Непредсказуеми в емоциите си, може да възникнат съмнения в главата ви. Това трябва да се избягва, доколкото е възможно и най-добрият начин да направите това е да се натоварите със задачи и дела. Работете по вашите проекти, анализирайте направеното, планирайте по-нататъшни действия, но новите начинания не са подходящи.

Везни –Днес не е необходимо да се натоварвате прекалено много. Това се отнася както за умствения, така и за физическия труд. Ако организмът ви подава сигнали, не ги оставяйте без внимание. Все още ви владеят романтични чувства и желание за интимност.

Скорпион – Денят ви носи стабилност в делата. Удовлетворени сте от работата си и се наслаждавате на резултатите от своя труд. Благоприятно стечение на обстоятелствата, получавате някакъв шанс, който не бива да изпускате. Важното е да го прозрете и да го откриете навреме.

Стрелец –Не бъдете мързеливи, не прекарвайте деня в празни разговори. Ограничете общуването колкото е възможно повече, дори по-малко говорете по телефона и само по работа. След обяд посоката на енергията се променя. Погрижете се за себе си, пазарувайте, посетете фризьор. Не е необходимо да променяте драстично вида си, подрежете бретона или скъсете малко косата, за да актуализирате енергийното си поле.

Козирог – Избягвайте умствено и физическо претоварване. Не пренебрегвайте знаците на съдбата. Например, да изпуснете вилица или нож днес може да показва предстоящи проблеми. Финансови операции и големи покупки не предприемайте. Може да ви обхванат съмнения, но не бързайте под тяхно влияние да вземате решения. Това са емоции, които скоро ще отминат.

Водолей – Лунният хороскоп за Водолей предупреждава, че днес не е добър ден за сериозни разговори и големи финансови операции, сделки. Но за ежедневни неща е повече от подходящо. Посетете приятели, близки, организирайте романтична среща. Можете да направите малки покупки, особено ако те са предназначени за подарък на обичните ви хора..

Риби –Ако използвате правилно предоставените възможности, ще можете да създадете надеждна платформа за изпълнението на вашите проекти. Но това се отнася само за делата, които вече са в процес на разработка. Нови неща не започвайте.