Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес ще съблазнявате с лекота

Овен – Използвайте правилно енергията си и се фокусирайте върху личното развитие. Не се отказвайте от това, за което се борите, дори да означава да промените стратегията си. Намерете правилните думи и жестове, за да преодолеете някакво напрежение във връзката ви.

Телец – Добре е да сте оптимисти, но понякога трябва да гледате на нещата реалистично. Обърнете повече внимание на вашата диета и начин на живот. В професионалната област ще се гордеете с решенията, които сте взели в миналото - резултатите ще станат очевидни.

Близнаци – Трябва да кажете „Довиждане“ на всички хора и неща, които ви правят по-тъжни, отколкото щастливи. Не съхранявайте нищо „за всеки случай“. Ще видите нещата по-ясно, ако се отдалечите и видите пълната картина.

Рак – Днес ще изпитвате стремеж да оправдавате своите действия, тъй като ще имате усещането, че все ви упрекват за нещо. В повечето от случаите просто ставате по-мнителни. В дома ви може да възникне малък конфликт/спор.



Лъв – Ще срещнете трудности, но няма непреодолими пречки. Не и за вас. Нещо в плановете ви е възможно да се обърка и това няма да ви хареса особено. Днес комуникацията с жени, особено с по-възрастни от вас, може да ви бъде полезна.

Дева – Най-плодотворна е първата половина на деня, затова е добре да действате през това време (до 10:35ч). Денят може да донесе на мнозина от вас безпокойство и вълнения, свързани с близък човек.

Везни – Управлявани от Венера, любовта е вашата причина за живот. Много сте общителни и освен това перфектно владеете изкуството на съблазняването. Добрите новини ви очакват, а събитията около вас ще повишат самоувереността ви.

Скорпион – Ще бъдете привлечени от необичайни преживявания - не се колебайте да прегърнете нещо ново, но също помислете внимателно за последствията. Не се изолирайте и използвайте деня, за да прекарате време с близките си.



Стрелец – Не се колебайте да изразите мнението си, вие сте реалисти и всички ще го оценят. Ще се натоварите с работата, но след като приключите, не забравяйте да изключите мислите, свързани с нея и да се отпуснете.

Козирог – В професионалната област се съсредоточете върху това, което е ваш приоритет и разчитайте на себе си. Трябва да се научите и да се отпускате. Бъдете търпеливи и оставете нещата да протичат естествено.

Водолей – Нещо може да се обърка днес, но ако останете спокойни, със сигурност ще намерите начин да промените ситуацията към по-добро. Вие сте общителни, активни, самоуверени и способни да се справите навсякъде, където отидете.

Риби – Концентрирайте се в настоящия момент и слушайте разговорите около вас. Може би ще чуете нещо важно, дори и да не ви засяга пряко. Дръжте очите си отворени, за да не пропуснете нищо.