Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, днес ще ви ръководи чувството на оптимизъм

Овен – Денят е пасивен. Въздържайте се от дела, които изискват твърде активни действия. Не разпилявайте енергията си в различни посоки. Ако започнете едно дело, довършете го докрай и не се захващайте с друго.

Телец – Бъдете по-сдържани, в противен случай едва ли ще избегнете конфликтите, а хармонията на деня не трябва да се разваля с разправии. Бъдете по-рационални. Важно е да обърнете внимание на детайлите.

Близнаци – Планетите ще събудят перфекциониста във вас и ще ви направят изключително организирани. Без значение какви са целите ви, обградете се с хора, които ви подкрепят и насърчават. Дори най-малките критици ще имат потенциала да ви демотивират.

Рак – Взимате много присърце всичко и се притеснявате за дреболии, които не изискват внимание. Не са изключени дребни недоразумения, разминавания, закъснения. Те няма да имат сериозни последици, но може да се разстроите.

Лъв – Семейна идилия или семейната война - зависи от вас. Днес вашите думи ще бъдат изключително силни. Независимо дали ще ги използвате за изграждане на мостове или ще ги рушите, това вие решавате.

Дева – Няма да ви е трудно да разделите главното от второстепенното, да разберете какво е наистина важно и какво е без значение. Въпреки това, когато подписвате документите, бъдете много внимателни. Най-добре е дори да отложите това за друг ден.

Везни – Чувството на оптимизъм ще ви води днес, но избягвайте да взимате големи решения. Направете два пъти повече усилия за подобряване на любовния си живот. Сега е моментът за нови идеи.

Скорпион – Всички ваши начинания ще бъдат съпровождани от емоционален подем. С лица на ръководни постове не влизайте в дискусии, спорове и още по-малко да търсите своите права. Избягвайте да правите големи покупки.

Стрелец – Добре ще е да отложите важни бизнес срещи и преговори. Сведете контактите си до минимум. Не пренебрегвайте мнението на другите и се съобразявайте с това на близките ви. Оздравителните процедури проведени в този период ще дадат добри резултати.

Козирог – Опитайте се да достигнете целите си като правилно разпределите задачите си за деня. Прекомерното натоварване сега е противопоказно. Много от вас ще изпитат недоволство от нещо или някого.

Водолей – Вие сте пълни със сили и енергия, но дали ще можете да я приложите в полза на делата си, зависи само от вас. Общуването със стари приятели, както и с други хора, които споделят вашите увлечения и интереси, ще бъде полезно.

Риби – Колкото по-полезни неща правите, толкова по-добре ще се чувствате. Добрата дума желязна врата отваря и вие със сигурност ще имате необходимото умение, за да разтопите леда в сърцата на хората.